Hjem Health Care Aide Plikter

March 8

Mens seniorer fortsetter å leve lenger, rollen av hjemmet helse aide vokser i betydning. Det er viktig at hjemmetjenesten aide oppgaver er klart definert for å unngå forvirring for arbeideren og pasienten.

Hjelpe med dagliglivets aktiviteter

Hjemmet helse aide (HHA) bidrar med dagliglivets aktiviteter (ADLS), for eksempel å kle seg eller matlaging. Uten denne hjelpen, kan pasienten ikke få lov til å bo i sitt hjem.

Tidsramme

Hjem helse aide plikter er vanligvis forskjellig fra de oppgaver en sitter, som gjør ikke-essensielle oppgaver som å spille et kortspill med pasienten. HHAs fullføre sine oppgaver i pasientens hjem i 1 til 2 timer.

Egenskaper

Plikter inkluderer lys rengjøring som rengjøring pasientens umiddelbare stue. De kan også bade pasienten og utføre grooming.

Teorier / Spekulasjoner

Hjem helse aide trening vil vokse i etterspørselen i de neste to tiårene. Etterspørselen vil være høy for de som er villige til å utføre denne viktige tjenesten.

Geografi

I noen stater som New York, har hjem helse hjelpere sluttet fagforeningene for helsearbeidere for å opprettholde en minimumslevelønn.