Hvordan erstatte Dental Caps

June 4

Hvordan erstatte Dental Caps


En tann cap er en form for tannbehandling reparasjon som dekker en skadet tann for å gjenskape den opprinnelige form. Hetten beskytter hele tannen og nerver inne fra den skade som kunne komme til dem mens du bruker tennene. Hvis din tannlege cap stadig løsner og faller ut, er det en enkel måte som du kan erstatte det midlertidig ved hjelp av en nødssituasjon dental kit. Reparasjonen vil gi deg nok tid til å komme til tannlegen for en full reparasjon uten å skade din tann i mellomtiden.

Bruksanvisning

1 Puss tennene grundig med en tannbørste og tannkrem. Sørg for å få alle rundt og inne i tannen der hetten kom ut.

2 Rengjør innsiden av lokket med varmt vann for å fjerne skitt eller mat der. Bruk en ren bomullspinne for å være sikker på innsiden av lokket er helt tørt.

3 Dypp applikatoren fra settet til reparasjon sammensatte og trekke ut et lite beløp. Trykk på forbindelsen i hetten og glatt sammensatte flat.

4 Plasser fylt lokket på toppen av tannen det kom fra, og sørg for at den er plassert riktig. Bite seg litt for å angi forbindelsen inn i tannen, og for å presse lokket på plass.

5 Rengjør tann og området rundt hetten med en tørr, ren tannbørste. Børst bort overflødig stoff som ble tvunget ut når du litt ned på hetten.

6 La sammensatte tørke i en time før du spiser eller drikker noe. Dette vil gi cap å stille inn og bånd med sammensatte.

Hint

  • Hold tann sammensatte forseglet i en lufttett beholder for å hindre at den tørker ut. Siden du trenger bare en liten bit for hver cap, kan man beholder vare lenge.
  • Ikke stol på den reparerte cap for mer enn en dag eller to uten å se en tannlege.