Hvordan bruke Castor Oil for hodebunnen psoriasis

November 8

Psoriasis er en kronisk tilstand forårsaket av hudceller vokser for raskt, således skalaer dekket med røde lesjoner som dannes på huden. Hodebunnen psoriasis vises i 50 prosent av personer som har psoriasis på andre deler av kroppen. Årsaken til psoriasis er foreløpig ukjent. Det er imidlertid flere teorier. Noen forskere tror det kan være en arvelig egenskap. Andre mener det er en tilstand som involverer immunsystemet. Og fortsatt andre forskere tror det kan være en miljømessig faktor som forårsaker denne hudsykdommen. Det er flere medisinske behandlinger tilgjengelig for å kontrollere det. Men en naturlig behandling, lakserolje for hodebunnen psoriasis er en levedyktig alternativ.

Bruksanvisning

1 Hell lakserolje inn i en smal tippet klemme flaske. Masser hodebunnen med olje, før du går til sengs. Sørg for at alle områder av psoriasis er dekket og jobbet inn med olje.

2 Dekk hodet med en plast dusj cap. Slip puta innsiden av en stor plast søppelpose for å holde det blir noen streif olje på den.

3 Shampoo som normalt i morgen. Gjenta dette en gang i uken.

Hint

  • Vær forsiktig med hodebunnen når du pusser neste morgen. Husk å ikke bare har psoriasis myknet, men også hele hodebunnen. Rough børsting kan irritere hodet.
  • Bruk av lakserolje for hodebunnen psoriasis er ikke en rask løsning. Fortsett behandling for to eller tre måneder å merke en forbedring.