Slik Care for psoriasis

October 20

Slik Care for psoriasis


Psoriasis er en kronisk hudsykdom som kjennetegnes av betente lesjoner og sølvhvite skjell. Det kan se ut i bare noen få isolerte flekker, eller kan være utbredt over hele kroppen, og de fleste typcially vises i mennesker i alderen 15 til 35.

Bruksanvisning

1 Få noen sø Naturlig sollys har vist seg å forbedre sigificantly, eller klar, psoriasis. Få vanlige daglige doser, men holde dem kort og unngå solen fra kl 10 til 14:00, når solstrålene er sterkest.

2 Legg over-the-counter tjære løsninger, badeolje, havregryn, Epsom salter og Dødehavet salter til badet. Alle disse vil hjelpe myke huden.

3 Bruk kremer etter bading og periodevis i løpet av dagen. Disse kan ikke fjerne psoriasis, men vil bidra til å redusere kløe og beholde fuktigheten i huden.

4 Prøv å bruke aloe vera gel, jojobaolje, vitamin E olje eller naturlige vegetabilske oljer som fuktighetskremer. De er en naturlig og relativt billig måte å fukte huden.

5 Ta linfrøolje eller nattlysolje i henhold til instruksjonene på etiketten. De leverer essensielle fettsyrer som er viktig for huden og forhindrer tørrhet.

6 Ta naturlig beta-karoten, 25 000 IE per dag. Det bidrar til å beskytte huden vev.

7 Ta sink, fortrinnsvis i form av sink-glukonat pastiller, for maksimal absorpsjon. Ikke overstige 50 mg per dag.

8 Prøv hai brusk. Ta en gm per 15 lbs av kroppsvekt. Dele det inn i 3 doser i døgnet. Shark brusk har vært kjent for å stoppe spredningen av psoriasis, men du må gi det to til tre måneder for å se resultater.

9 Ta vitaminene A (10.000 IU daglig) og E (400-1200 IE daglig).

10 Ta Vitamin C (2000 til 5000 mg daglig) i doser. Det er nødvendig for immunsystemet funksjon og for dannelsen av kollagen og hudvev.

11 Brush skalerer lett med en loofah, deretter bruke et alkoholfritt ekstrakt av urten goldenseal. Dette vil bidra til å redusere betennelse og hevelse.

12 Hold oversikt over dine utbrudd. Psoriasis blusser vanligvis opp og deretter øker. Skriv ned hva du gjorde, spise, eller hva som skjer i livet ditt på tidspunktet for en blusse opp. Triggere å blusse-ups inkluderer stress, spenning, sykdom, solbrenthet, visse legemidler og alkohol.

13 Redusere eller eliminere rødt kjøtt og meieriprodukter. De inneholder arakidonsyre, et stoff som kan føre til betennelse og i sin tur gjør psoriasis lesjoner hoven og rød.

Hint

  • Det finnes en rekke aktuelle og muntlig medisiner som brukes nå til å behandle psoriasis. Ultrafiolett terapi er også noen ganger brukt. Noen har gitt gode resultater, men mange behandlinger har mulige bivirkninger og kan forårsake problemer etter lang tid bruk. Drøfte mulige behandlinger nøye med legen din. Kontakt National Psoriasis Foundation for oppdateringer på nye og mindre giftige behandlinger.
  • Ikke bruk betakaroten hvis du har diabetes.
  • Hvis symptomene vedvarer, eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, ta kontakt med en lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.