Helse aktivitetsplaner for småbarn

January 27

Helse aktivitetsplaner for småbarn


Småbarn, som er barn i alderen 1 til ca 3, er stadig å lære om og utforske sine omgivelser. De er ivrige etter å oppdage nye ting og er gamle nok til å lære grunnleggende informasjon om deres helse. Den mest effektive måten å lære småbarn om helse er å holde ting enkelt, praktisk og morsom. Lessons bør være kort fordi deres evne til å ta hensyn er kortvarig. Repetisjon er også viktig, så selv etter den første leksjonen minne dem om hva som ble lært i dagligdagse situasjoner.

Spise sunt

Det er flere måter å undervise småbarn om å spise sunt. Ta din pjokk til butikken og snakke om sunn mat valg mens shopping. Lekeområder bør inneholde sunne late-mat valg som frukt og grønnsaker. Hvis du ikke klarer å finne et leketøy samling med sunn mat, må en ut av leire med pjokk og diskutere hvorfor mat er sunn. Involver pjokk i måltid forberedelse og gi hennes enkle oppgaver som å røre kald mat eller legge til ingredienser som frø eller rosiner til en salat.

Fitness

Småbarn er aktive oppdagere, så det er lett å lære dem om fitness. De fleste barn elsker å gå turer og se på de naturlige omgivelsene. Hvis du har en park eller skog nær hjemmet ditt, planlegge korte fotturer i naturen med pjokk. På dager når været er for regn eller for kaldt til å tilbringe tid utendørs, spille trygge, aktive spill inne. Barn kan løpe eller hoppe på plass, følg trening videoer laget for barn eller lære stretching og enkle yoga positurer. Voksne bør trene med småbarn så barna lærer ved eksempel, og ser ikke på trening som et ork. Når bevegelsen er gøy, er det liten innsats som kreves for å gjøre det til en vane.

Kroppsbilde

I tillegg til å lære om verden rundt dem, småbarn også nyte å utforske sin egen kropp. Det er viktig å begynne positivt bilde legeme melding tidlig. Har barna tegne bilder av kroppen sin og stolt vise bildene på en oppslagstavle eller en vegg. På et stort stykke papir, spore rundt barnas kropp og la henne farge disposisjonen. Mens han jobbet, snakke om kroppsdeler og gir positive meldinger om kroppsbilde.

dental Health

Din smårolling kan ha sin første tannlegetime så tidlig som ett år gammel. Dette er en spennende tid for et lite barn og en fin måte å sparke av en aktivitetsplan om tannhelse. Det letter også frykt for å besøke tannlegen når kontrollene er en vane tidlig i livet. Hjemme, lære barnet gode dental hygiene vaner, børsting og bruk av tanntråd sammen i morgen og før sengetid. Hvis barnet spiser lunsj hjemme, kan han børste etter middag måltid eller før du tar en ettermiddagslur.