Bivirkninger av repareres lekker hjertet ventil

July 20

Bivirkninger av repareres lekker hjertet ventil


Hjerteklaffer kan bli lekk på grunn av medfødte defekter, virus eller narkotikamisbruk. Den lekkende ventil kan føre til en rekke bivirkninger. Ventiler som ikke åpne eller lukke riktig måte kan føre til for mye eller for lite blod som pumpes gjennom hjertet. Mange vet ikke at de har en lekk hjerteklaff til symptomene innhente dem, og de blir tvunget til å søke medisinsk hjelp.

fakta

Den menneskelige hjertet har fire ventiler - mitralklaffen, Trikuspidalklaff den pulmonal ventilen og aortaklaffen - og hver spiller en avgjørende rolle i helsen til hjertet. Dersom en av ventilene blir en sykdom eller svekket, kan det føre til at ventilen blir utett, noe som kan føre til komplikasjoner, bivirkninger og alvorlig sykdom. Hjerteklaff erstatninger blir stadig mer vanlig. The Mayo Clinic nettsiden rapporterer at deres kirurger erstatte ca 1400 hjerteventiler hvert år.

Betydningen av bivirkninger

The American Heart Association rapporterer at personer med hjerteklaffsykdom kan ha en redusert livskvalitet. Symptomene som en pasient lider kan forlate dem trøtt, noe som gjør gjøre normale aktiviteter som de en gang likte vanskeligere. De kan også ha en reduksjon i lungefunksjoner, noe som kan føre til et behov for oksygen, og kan føre til en pasient for å bli enda mer begrenset til hjemmet. Som symptomene forverres så gjør pasientens generelle helse.

Alvorlighetsgrad av bivirkninger

Bivirkninger fra en lekker hjerteklaff kan være ganske alvorlig. Ifølge Mayo Clinic, kan disse inkluderer utvidelse av hjertet, tretthet, problemer med å puste, hoste (når du ligger nede eller om natten), hovne føtter og ankler, hjerte knurrer, overdreven vannlating, brystsmerter eller tetthet, og følelse av å besvime eller ør .

Årsaker til bivirkninger

Symptomer på lekk hjerteventiler kan være forårsaket av blod sikkerhetskopiering eller av for mye blod som kommer inn i hjertekamrene. Hjertet kan bli forstørret og lungeproblemer kan presentere. Dersom utett ventil er sterkt defekte, kan det være problemer med pulsen nok blod gjennom kroppen. På dette punktet, kan pasienten oppleve enda flere bivirkninger, som for eksempel hovne vedheng eller blå lepper, fingre eller tær.

Identifikasjon

Bestemme at symptomene du opplever er forårsaket av hjerteklaffen skade kan være en langvarig prosess. Mange forskjellige testene brukes til å gjøre dette forsøket. Disse testene kan omfatte bryst røntgen, blodprøver, EKG, Holter monitor, ekkokardiogram, transesopheogeal ekkokardiogram, treningstester, elektrofysiologi og hjertekateterisering.

Behandling

The Mayo Clinic rapporterer at det er mange forskjellige behandlinger som tilbys for symptomene på en lekk hjerteklaff. Medisiner som Lasix (furosemid) kan brukes til å hjelpe med hevelse og pustevansker på grunn av væskeretensjon. Andre medisiner, slik som antikoagulanter, kan anvendes for å forhindre blodkoagulasjon og risiko for slag eller embolier. Medikamenter kan også bli brukt for å forsøke å behandle atrieflimmer som noen ganger resultater. I andre situasjoner kan symptomene være så alvorlig at operasjon er nødvendig å reparere eller erstatte den opprinnelige ventilen.