Naturlig hjemme rettsmidler for Eksem på Palms & amp; Innsiden av Fingers

November 4
Naturlig hjemme rettsmidler for Eksem på Palms & amp; Innsiden av Fingers

Ifølge Mayo Clinic, de mest sannsynlige årsakene til eksem, også kalt atopisk dermatiti, s er allergi og tørr irritert hud i kombinasjon med et immunsystemfeil. Mens eksem kan være ubehagelig og pinlig for den lidende, er det noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe bli kvitt eksem i håndflatene og på innsiden av fingrene. Imidlertid har disse rettsmidler ikke er godkjent av Food and Drug Administration, så du bør rådføre deg med lege eller hudlege før du prøver dem.

Olive Oil og Coconut Oil

Ifølge Jethro Kloss, forfatter av "Back to Eden: The Classic Guide to Herbal Medicine, Natural Foods, og hjem rettsmidler Siden 1939," en blanding av olivenolje og kokos kan brukes på tørr hud eller for å bidra til å helbrede eksem på kroppen . For å bruke olivenolje og kokosolje på håndflatene og på innsiden av fingrene, bland en del olivenolje og en del ren, rå kokosolje i en liten beholder eller flaske med et tettsittende lokk. Sett en liten mengde av blandingen i håndflatene og masser oljene i ett til to minutter. For enda mer nytte, plassere vask hansker i løpet av hendene og la oljen på huden over natten. Dette middel kan anvendes så ofte som nødvendig, så lenge det ikke forverre eksem. Merk at du bør bruke bare ren olivenolje og rå, ren kokosolje, som oljer med tilsatte ingredienser kan forverre huden eller være mindre gunstig.

kolloidalt havremel

Ifølge Mother Nature, et nettsted dedikert til å gi løsninger for helse- og hudproblemer, ta et bad i kolloidalt havremel - som er rett og slett havregryn malt til et fint pulver - kan bidra til å lindre eksem hvor som helst på huden. For å bruke kolloidalt havremel for eksem, fyll badekaret med lunkent vann og tilsett to kopper kolloidalt havremel. Sug i badekaret i 15 til 20 minutter; Skyll huden med kaldt vann i dusjen eller badekaret for å fjerne eventuelle rester og klapp huden tørr med et rent håndkle. Dette bør bidra til å lindre kløe også. Den kolloidalt havremel behandling kan brukes daglig så lenge det ikke irritere huden din eller lage din eksem verre.

Aloe Vera Gel og Lavender Essential Oil

Ifølge Melanie A. Sachs, forfatter av "Ayurvedisk Beauty Care", en blanding av naturlige aloe vera gel og lavendel essensielle oljen er ofte brukt for å kurere eksem på forskjellige deler av kroppen. For å bruke aloe vera gel og lavendel eterisk olje, bland en del lavendel eterisk olje med 10 deler aloe vera gel i en liten beholder. gjelder forsiktig en tykk blanding til håndflatene og innsiden av fingre, masserer forsiktig i to minutter. Plasser hansker på hendene og la blandingen på over natten. I morgen, forsiktig vaske hendene med kaldt vann og et mildt rengjøringsmiddel før klappet tørr. Denne behandlingen kan brukes hver kveld så lenge det ikke irritere huden din.