Tegn og symptomer på sigmoideum reseksjon

May 11

Tegn og symptomer på sigmoideum reseksjon


En sigmoid kolon reseksjon er en kirurgisk prosedyre hvor sigmoid kolon, eller en del av den, er fjernet. Denne prosedyren er gjort for å bidra til å behandle flere forskjellige gastrointestinale forstyrrelser, så som cancer og Crohns sykdom. Pasienter som har denne kirurgiske prosedyren er i faresonen for å oppleve komplikasjoner.

Smerte

Etter hver operasjon, vil de fleste pasienter opplever en viss grad av ubehag eller smerte. Men hvis smertene er unormalt alvorlig eller ikke mindre av komfort tiltak eller smertestillende medikamenter, bør pasienten fortelle sin lege.

Blødning eller Drenering

Blødning på snittet området bør ikke skje med en sigmoid kolon reseksjon. Ifølge SurgeryChannel.com, bør pasienter ikke opplever hevelse eller drenering ved innsnitt området heller. Unormal drenering inkluderer pus. Hvis pus og hevelse er ledsaget av en plutselig feber, kan det tyde på en infeksjon.

intern Infeksjon

Pasienter kan oppleve en intern infeksjon eller et bekken abscess, ifølge MD Guidelines.com. Hvis en infeksjon oppstår, kan pasienten opplever plutselig feber og smerter eller ømhet på kirurgi nettstedet. En bekken abscess oppstår når pus akkumulerer på en av de interne snittet nettsteder. Dette er forbundet med en infeksjon.

Interne Sutur Komplikasjoner

Visse komplikasjoner kan oppstå på de interne sutur områder, for eksempel en lekkasje i området der sting bli tarmen. Noen pasienter kan oppleve en fistel, som oppstår når en unormal tube-lignende passasje utvikler på en sutur nettstedet. Pasientene kan også oppleve en innsnevring, som oppstår når området der tarmen fikk selskap av sting blir smalere.

Tilbakefall

Noen pasienter kan ikke oppleve en lindring av sykdommen når de har denne operasjonen. Uavhengig av hvilken gastrointestinal sykdom forårsaket behovet for reseksjon, er det fremdeles en mulighet for at sykdommen kan komme tilbake etter kirurgi eller at sykdommen kan ikke være korrekt behandles.