Mediplast Vorte fjerning tips

January 3

Vorter er et vanlig problem for mange mennesker. Selv om legene vet ikke hvorfor noen mennesker får vorter og andre ikke, spekulerer de at det har noe å gjøre med menneskets immunsystem. Den gode tingen er at selv om du er utsatt for å få vorter de ikke er en uhelbredelig problem. Som et spørsmål om faktum, kan mange vorter bli forvist enten med over-the-counter rettsmidler eller med raske, mildt smertefulle, prosedyrer på legens kontor, ifølge Nemours Foundation.

Mediplast

En vorte er et område med hevet og herdet hud. Vorten kan variere i utseende, avhengig av hvilken type vorte det er. For eksempel kan forskjellige typer av vorter være forskjellig i farge, tekstur og størrelse. De kan også variere fra mengden. Noen typer vorter å vokse sammen i ett begrenset område, mens noen vil vokse solo. Vorter er forårsaket av infeksjon med humant papillomavirus (HPV). Viruset kommer inn i kroppen gjennom kutt på hender, føtter eller praktisk talt hvor som helst på kroppen. Viruset ligger latent i mange uker før de første tegn på vorte vekst er tydelig. For uansett grunn, vorter synes å være mer vanlig hos barn enn voksne, og i motsetning til det mange tror du ikke kan få en vorte fra å plukke opp en padde, ifølge Nemours Foundation.

Mediplast er en over-the-counter medisin som brukes for å forsøke å fjerne vorter. Medisinen trenger ikke å være foreskrevet av lege og er oppnåelig på noen lokale apotek. Mediplast fungerer ved å behandle vorte med salisylsyre, ifølge University of Wisconsin sykehus og klinikker Authority. Salisylsyre brukes til å behandle mange forhold og kan kjøpes i form av såpe, lotion, flytende, salve, skum, gel, krem, pad, sjampo, dressing, løsning og stokk. I tilfelle av Mediplast blir syren levert til vorte i dressing form, ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning.

Bruke Mediplast

Selv om de fleste over-the-counter medisiner kommer med behandling og dosering retninger på ryggen, University of Wisconsin sykehus og klinikker Tilsynet rapporterer at trikset for å få Mediplast å arbeide på en vorte er å ikke følge disse instruksjonene. Mediplast er vist å jobbe mer effektivt i de fleste tilfeller hvis du følger andre tiltak i stedet.

Instruksjoner for å følge

Først må du fjerne arket av Mediplast fra esken den er pakket i. Du vil merke at arket har et papir backing på den. For det andre kuttet en sirkel stor nok til å dekke hele vorte slik at sirkelen overlapper bunnen av vorte noe. Påfør sirkelen til vorte ved å trekke tilbake papiret og stikker sirkelen klebrig side ned på toppen av vorte. Når sirkelen er plassert over vannet, pakk den med duct tape. Dersom vorten er på et mindre område gjennomførbar, for eksempel finger, kan mindre elektrisk tape fungere bedre siden den strekker seg litt, i motsetning tape.

Når tapen er brukt, må du ikke berøre Mediplast igjen en eller annen grunn i 4 til 5 dager. Du kan ta en dusj som normalt og erstatte tape når det er nødvendig, men ikke erstatte Mediplast. Ved slutten av den fjerde eller femte dag, fjern båndet og Mediplast fra vorten. Sjiktet av huden som er over vorten vil være myk og hvit. Ta en pimpstein eller en neglefil og file bort den hvite delen av huden til alle de døde hudceller er fjernet eller til du kan ikke tolerere smerten fra innlevering. La vorte å forblir avdekket i to dager, fortrinnsvis på helg, og husk å suge foten minst én gang på et tidspunkt i denne perioden, og gjenta innlevering prosessen beskrevet ovenfor.

På slutten av de to dager, på nytt den Mediplast og begynne å gjenta prosessen på nytt. Gjør dette til vorten er borte. Hvis Mediplast ikke ut til å virke, informere din lege, og han vil hjelpe deg med å utvikle en ny plan for behandling for vorte, ifølge University of Wisconsin sykehus og klinikker Authority.