Hvordan lage en Komedoner Gun

July 21

Blemmer gjøre alle selvbevisst, og tenker på en i en fremtredende posisjon kan virkelig ødelegge dagen din. Hvis du heller ikke bruke pengene på en blackhead remover pistol, kan du lage en for deg selv hjemme og spare deg selv at regning samt forlegenhet av en stygg flekk på huden din.

Bruksanvisning

1 Ta av lokket og baksiden slutten av kulepenn. Den bakre delen kan være for sta til å trekke på med fingrene eller negler, så du må kanskje bite rundt kantene før det løsner og faller av hoveddelen av pennen. Ikke bekymre deg om å bryte utside av pennen som holder sylinderen med blekket i den.

2 Poke på sylinderen med blekket i den med sikkerhetsnål fra bakenden av pennen casing til det spretter ut av fronten. Sett casing til side.

3 Spre ut en avis ved siden av vasken og lå sylinderen med blekket i den på høykant. Klipp av enden av ballen rett under pennens spiss og raskt holde sylinderen over vasken så blekket renner inn i den i stedet for å gjøre et rot.

4 Vask sylinder med meget varmt vann. Ikke kjøre det gjennom oppvaskmaskinen eller koke det, fordi dette kan smelte den nye Komedoner remover pistol.

5 Plasser sylinderen som holdt blekk over en Komedoner og dytte forsiktig på det. Skyv fingeren ned over den andre enden. Gjenta denne prosessen til Komedoner spretter opp. Tørk den av og gjenta med den neste Komedoner. Fortsett til ansiktet ditt er fri for hudormer, vaske ansiktet med en mild ansiktsrens og følg din daglige rutine. Vask Komedoner remover pistol med oppvaskmiddel og varmt vann.

Hint

  • Du kan også bruke en liten kaffe halm eller regissøren halm fra en boks med WD-40 som Komedoner remover våpen med samme prosessen som brukes i trinn 5.
  • Poking for hardt på akne kan føre til blødninger og arrdannelse. Alltid være forsiktig i håndteringen av huden din. Vurder å bruke andre typer Komedoner fjerning snarere enn pistolen metoden.