Hvordan unngå strekkmerker

November 6

Hvordan unngå strekkmerker


Stretch Marks er de små misfarginger i huden vår som minner oss om flere ting som skjer i våre liv på ulike tidspunkter. Det kan være fra våre glade dager under svangerskapet til våre desperate tider i løpet av vektøkning. Uansett hva strekkmerker minner oss om, er det noe vi ønsker å bli kvitt, og snart. Her er noen tips om hvordan du kan bli kvitt de hvite merker av vår historie.

Bruksanvisning

1 Under graviditet:
Som kroppen din forandrer på grunn av den voksende livet i deg, drikke så mye vann som mulig. Det er sunt for deg og babyen, pluss det holder huden din fra å bli for tørr på grunn av dehydrering. Også under svangerskapet bruk kakaosmør hver dag dette vil gjøre huden mer elastisk derfor å unngå strekkmerker.

2 miste vekt:
Hvis du taper vekt, er det best å gå ned i vekt på en anstendig tempo. Å miste vekt for fort tillater ikke huden din til å sprette tilbake fra å være stretch for en lang periode. Trinnene ovenfor pluss et sunt måltid med mye vitaminer og mineraler som vitamin C, vitamin E, sink og silica vil hjelpe strekkmerker og ditt mål om å miste vekt.

3 Bryster og strekkmerker
Amming kvinner eller store breasted kvinner får strekkmerker på grunn av den plutselige veksten av brystene. Ved hjelp av riktig BH vil bidra til å holde din bryst og hindre dem fra sagging. Når de sag de strekke og føre disse forferdelige strekkmerker. Sammen med BH som passer, sunt kosthold og kakaosmør bør du være i stand til å unngå å få strekkmerker til å begynne med, eller minimere dem hvis du allerede har dem.

4 BODY BYGNING:
Strekkmerker skje på grunn av stadige repeterende øvelser. Prøv å holde fra å få muskler for fort eller løfte tungt utstyr for mange ganger i et sett. Mens du arbeider for å nå din kropp bygningen mål bruke trinnene ovenfor, kan du også bli pålagt et besøk til hudlege for å foreskrive serotonin eller Retin A. Dette resept vil hjelpe mens strekkmerker er fortsatt rosa eller rødbrun.

Hint

  • AHA kremer hjelper også med fleksibilitet i huden.
  • Begynn alltid å behandle strekkmerker så snart de ser ut til å bedre håndtere dem.
  • AHA kremer kan ikke brukes av gravide kvinner.
  • Strekkmerker vil aldri gå bort, ved å fange dem tidlig og behandle dem på riktig måte de vil avta i huden.
  • Strekkmerker som er gamle kan fortsatt bli behandlet, og noen kan avta med tid, men vil ikke gå bort samt fange dem tidlig.