Hvordan behandle solflekker

December 12

Hvordan behandle solflekker


Oppnå en perfekt tan virket som en god idé på den tiden, men for mye soling kan føre til stygge skader huden. Når du blir eldre, kan brun misfarging vises på soleksponerte områder som ansikt, hender og rygg. Kjent som solflekker eller alder flekker, disse misfarging form når melanin, pigment som mørkner huden for å beskytte mot UV-stråler, bygger seg opp i høy konsentrasjon.

Bruksanvisning

1 Påfør hud whiteners. Tilgjengelig som en over-the-counter krem, lysere hydrokinon hudtone og gir en jevn hudtone ved å hemme produksjonen av melanin i huden. Påfør kremen regelmessig i flere måneder for å se resultater. Avhengig av alvorlighetsgraden av solflekker, kan det være lurt å gå til hudlege for resept-styrke hydroquione.

2 Besøk din hudlege, estetiker eller plastisk kirurg for en kjemisk peeling. Kjemisk peeling bruker en kjemisk løsning for å fjerne skadede ytre lag av huden. En ikke-invasiv prosedyre, kjemisk peeling reduserer også akne eller akne arr og fine linjer og rynker.

3 Besøk din hudlege eller plastisk kirurg for laserbehandling. Også kalt en laser skallet, Denne fremgangsmåten bruker en laser for å fjerne uønsket, skadet hud på en meget nøyaktig måte. Etter hvert som laseren fjerner overhuden, det ytre laget av huden, varmer det underliggende lag, å stimulere veksten av nye kollagenfibre. Når du helbrede, danner den nye huden glattere og fastere.

4 Besøk din hudlege, estetiker eller plastisk kirurg for microdermabrasion behandlinger. Denne fremgangsmåten bruker mikropartikler, eller en diamant-tipped stav, for å fjerne den tykkere, ujevn laget av huden. Som en laser resurfacing behandling, stimulerer Microdermabrasion kollagen fornyelse, noe som resulterer i en jevn, yngre utseende hud.

5 Forhindre ytterligere skader huden ved å redusere soleksponering. Når utenfor, bruke verneutstyr, som hatter og solbriller og alltid bære en bredspektret solkrem som beskytter mot både UVA og UVB stråler. For å sikre at huden absorberer solkrem gjelde sjenerøst 30 minutter før du går utenfor.

Hint

  • hydrokinon krem
  • solkrem