Insect Fogger tips

January 10

Insect Fogger tips


Et insekt fogger er et verktøy som avgir en tåke av kjemikalier for å drepe bugs. Det er billigere enn å ringe skadedyrbekjempelse, men det bør brukes med forsiktighet. Hvis du har planer om å bruke en fogger i hjemmet ditt, kan du lese instruksjonene nøye og forsknings tips for å holde din familie, kjæledyr og trygt hjem.

Bruk med diskresjon

Foggers dekker vanligvis et stort område av hjemmet og bør ikke brukes i små områder, som skap eller skap. Ikke bruk foggers oftere enn etiketten anbefaler. Hvis du har fogged ditt hjem og fortsatt har pest problemer, ringe en profesjonell.

Fjern Retter & Utensils

Før du starter en fogger, fjerne alle sølvtøy og retter fra skap. Legg dem i en annen del av huset fra området du dugg. La skap og skap åpen, slik at eventuelle skadedyr som gjemmer seg i dem blir drept i tåken. Det er også viktig at du dekker opp all maten og legg den i kjøleskapet, om nødvendig. Hvis du finner noe mat som var igjen avdekket under dugg, kaste den bort umiddelbart.

Holdes vekk fra tennkilder

Hold fogger borte fra alle mulige tennkilder, slik som åpen ild. Noen apparater, som kjøleskap og klimaanlegg, slår seg av og på med en automatisk tenningslåsen. The Environmental Protection Agency (EPA) anbefaler å holde en fogger minst seks meters avstand fra disse enhetene.

Informer venner og familie

Hvis du har naboer eller familiemedlemmer som av og til stopper ved huset, fortelle dem når du dugg for å hindre dem å gå inn i et giftig miljø. Det er også nyttig å sette skilter på alle ytterdører, advarer mulige gjester at huset blir tåkete.

Lufte

Når du kommer tilbake etter det forbudt periode (rundt fire timer), lufte de områdene som har blitt Fogged. Åpne dører og vinduer og slå på fans i minst en halv time for å fjerne tåke fra hjemmet ditt.