Loose Powder Fordeler

July 31

Loose Powder Fordeler


Whey protein har eksistert i hundrevis av år, og det er pulverform har raskt blitt superstjerne av helse og fitness verdener på grunn av den mangefasetterte fordeler. Whey pulver består av den reneste formen for protein isolat, og leverer effektivt en sunn og viktig kombinasjon av aminosyrer til deres legemer muskler, ledd, hud og negler. Whey protein er regnet som en viktig del av en sunn livsstil for mange grunner.

muskel Health

Whey fremmer fremmer muskelvekst ved infusjonen muskelceller med essensielle aminosyrer. Det er svært løselig, lettfordøyelig og effektivt absorberes av kroppens muskler, bidrar til å fremme helbredelse og vekst av muskel. Whey protein har lenge vært verdsatt av idrettsutøvere som ønsker en enkel og effektiv høy-protein levering system til hjelp i sin utvinning.

Weight Control og sykdom

Mange av de sykdommene som vender amerikanere i dag stammer fra komplikasjoner av vektkontroll. Diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk og kreft er alle symptomatisk for å være overvektig. Dr. Donald Layman, professor ved University of Illinois, mener "høy kvalitet whey protein er rik på leucin [som] hjelpe [s] bevare muskelmasse samtidig fremme fett tap." Leucine er en viktig faktor for å fremme muskelmasse og brenne fett.

aldrings~~POS=TRUNC

Muskel tap er et hovedanliggende knyttet til aldring. Implementering av whey protein i din livsstil, kombinert med sunt kosthold og mosjon, er en effektiv og god måte å bekjempe komplikasjoner fra muskel tap. Whey har også vist seg å fremskynde helbredelsesprosessen etter en operasjon.