Miljømessige påvirkninger på Fysisk Child Development

January 24Mange fag inkludert medisin, psykologi, zoologi, biologi og sosiologi studie om menneskelig utvikling er mer påvirket av genetikk eller miljømessige faktorer. Forskning viser begge faktorer spiller en rolle. Innan fysisk utvikling hos barn, er det mange viktige måter som miljøet har en innvirkning. I mange tilfeller kan foreldre hjelpe sine barn å bli sunnere, høyere fungerende mennesker ved å betale oppmerksomhet til sine omgivelser.

Bevegelse

Barn trenger å flytte rundt for å vokse og utvikle seg (Ref 1, 2 og 4). Nevrologisk forskning viser at fysisk aktivitet signaliserer utviklingen av barns hjerner. Fysiske bevegelser utløser hjernen til myelinate nervebaner i barns hjerner. Myeline er det fettmateriale som driver elektriske impulser gjennom hjernen. Når det strøk en neural pathway, et barn får en ny synapse. Som synapser og nervebaner utvikle, barn få nye ferdigheter, både i tanke og fysisk kapasitet. For eksempel når en baby mage kryper, det utløser hjernen til myelinate stier som fører til krypende. Crawling igjen signaliserer neural utvikling er nødvendig for å gå. Barn uten tilstrekkelig fysisk aktivitet eller som har sin mobilitet begrenset kan se forsinkelser i fysisk utvikling.

Bråk

Ifølge forskere ved Cornell University, høye lyder og tung auditiv stimulering kan hindre barns fysiske utvikling. Studier av barn som bor nær flyplasser eller i støyende urbane miljøer viste forsinket utvikling av koordinasjon og motorikk. De viste også problemer med korttidshukommelsesoppgaver. Cornell forskere mener at overdreven støy kan skape en tilstand av nød som hindrer barns utviklingsmessige fremskritt.

Ernæring

Ernæring spiller en stor rolle i barns vekst og helse. De pre-pubescent år --- alderen 10 til 12 --- er vanligvis den tregeste vekst år av barndommen. Selv under denne langsomme perioden, barn vokser et gjennomsnitt på 2 inches per år. Kropper er stadig i forandring hele barndommen og tenårene. Ernæring gir drivstoff og byggesteiner de bruker for å oppnå deres vekst. Barn trenger balansert og variert kosthold for maksimal fysisk utvikling. Likeledes barn opplever feilernæring har fysiske utvikling forsinkelser og i verste fall utvikle sykdommer og misdannelser.

Visual Stimulering

Tid foran en TV, monitor eller videoskjermen kan lage belastningen på øynene i alle aldre. Hos barn kan dette føre til for tidlig synsproblemer. Overdreven tid å se på TV, spille spill eller bruke tid på en datamaskin kan overarbeid og overstimulate øyne, som fører barna til synskorreksjon som visjon terapi, briller eller kontaktlinser i en tidligere alder enn de kanskje ellers erfaring.