hyperbar Healing

September 7

hyperbar Healing


Hyperbarisk oksygenbehandling er en type av medisinsk behandling som leverer oksygen inne i et lukket kammer under forhøyet trykk. Når du tar en hyperbar behandling, er du beskyttet innenfor dette røret-lignende kammer. Det økte trykket gjør at mer oksygen å bli oppløst i blodet og kroppens vev. Det fører til økt oksygentilførsel i såret vev. Dette er grunnen til hyperbar terapi brukes ofte for å helbrede sår.

Bløtdelsinfeksjoner

Unn et sår som ikke gror på grunn av diabetes eller karsykdom ved å gjennomgå hyperbar healing. Disse infeksjonene er ofte et resultat av kirurgi eller traume, og ikke svarer godt til tradisjonell behandling. Mange av disse sta bakterier trives i lav-oksygenmiljø. Gjennomgår hyperbar oksygentilførsel kan flom vev med oksygen som hemmer bakterievekst og ødeleggelse av omkringliggende vev.

anemi

Velg hyperbar oksygen å behandle tilfeller av anemi som ikke kan behandles med blodoverføring. Disse forhold kunne oppstå dersom pasienten ikke kan motta blod for et medisinsk eller religiøse grunn. Mens hyperbarisk oksygen i seg selv ikke øker antall blodceller, kan det pumpe mer oksygen i blodet for at det skal bli gjennomført i hele kroppen. Dette kan bidra til å holde pasienten i live mens legemet bygger mer røde blodlegemer.

Brain Abscess

Helbrede en hjerne abscess med mindre risiko for skader ved å legge hyperbar oksygen til behandlingsplan. En hjerneabscess kan være vanskelig å behandle på grunn av antibiotika ikke er i stand til å krysse blod-hjerne-barrieren. Prosedyrer for å suge væske fra abscess kan føre til varige skader på omkringliggende hjernevev. Det er blitt funnet at hyperbarisk oksygen kan bidra til å drepe bakterier ved å øke oksygennivået i det abscessed området. Det fungerer også for å øke kraften i kroppens hvite blodlegemer, slik at de kan arbeide for å bekjempe infeksjonen.

Prosedyre

Ta kontakt med legen din for å jobbe opp en optimal behandlingsplan for din medisinske tilstand. En vanlig behandlingsplan krever 30 behandlinger skal gis over flere uker, en gang om dagen, fem dager i uken i 90 minutter hver økt. Du vil bli plassert i et kammer, og en gang begynner behandling, vil du høre oksygen styrtende inn, og du vil begynne å føle press lik trykket følte da et fly tar av. Under behandlingen kan du se på TV eller bare hvile. En sykepleier vil være tilgjengelig på den andre siden av kammeret. Av sikkerhetsmessige årsaker vil du ikke få lov til å ta noen elementer med deg inne i kammeret, inkludert smykker, magasiner eller kontaktlinser.