Homøopatiske midler for Lyme sykdom

August 30

Lyme sykdom i en infeksjon av Borrelia burgdorferi bakterien og blir overført til mennesker via hjort flått. Det ble først identifisert i 1975 etter at en gruppe barn fra Old Lyme, begynte Connecticut har symptomer på en ukjent sykdom. Siden den gang har det blitt den vanligste flåttbårne sykdommen i USA. Hvis Lyme sykdom har rammet deg, det er noen homeopatiske midler som kan hjelpe.

symptomer

Vanligvis har Lyme-sykdom i tre stadier. Lokalisert er den første fasen av utviklingen. Det er preget av et rødt utslett som starter på bittstedet. Utslettet ser ut som en blink med bittet penetrasjon som sentrum. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, vil utslett vises på forskjellige steder. Den andre fasen begynner med feber, hodepine, muskelsmerter, stiv nakke og tretthet. Den tredje fasen er kronisk leddgikt påvirker alle ledd, spesielt knærne.

probiotiske kosttilskudd

Probiotiske kosttilskudd er referert til som vennlige bakterier. Mange tar dem som en måte å regulere fordøyelseskanalen. For Lyme sykdom, de er nyttig i kampen mot symptomene som oppstår fra de konvensjonelle legemidler som kreves for å bekjempe sykdom, som for eksempel antibiotika. De hjelper med diaré og kvalme, samt forebygge gjær infeksjoner som vil skje med langvarig antibiotikabruk. Probiotika finnes i mange former, for eksempel tilskudd til yoghurt (Activa), noen flasker vann og kapselformer. Det er matvarer som også inneholder probiotika. Øke inntaket av purre, artisjokker og honning er en naturlig tilnærming til probiotiske terapi.

Herbal Supplements

Noen urte kosttilskudd som forbedrer generell helse vil bekjempe tretthet og smerter forbundet med Lyme sykdom. Gode ​​eksempler er grønn te, kattens klo, gingko eller hvitløk. De fleste er tilgjengelige i kapsler og tatt som en kapsel opp til tre ganger daglig. Forsikre deg om at grønn te er koffein fri.

advarsler

Lyme-sykdom er en meget alvorlig tilstand. Det er ingen homøopatiske midler bevist å kurere det. Hvis du mistenker at du har kontrakt Lyme sykdom, må du oppsøke profesjonell omsorg. Antibiotikabehandling er viktig så snart du viser symptomer. Den tidligere er fanget, jo mer effektiv behandling. Eventuelle kosttilskudd bør tas bare i kombinasjon med antibiotika og med legen din godkjenning.