Feng Shui Cures

February 2

Feng Shui Cures


Hvis du eller en elsket opplever en lengre periode av ulykkelighet som ikke synes å ha noen årsak, kan energien i hjemmet ditt være stille skyldige. Feng shui, den gamle kinesiske kunsten som involverer energiflyt, og tilbyr løsninger for å overvinne subtile energiblokkeringer som antas å stjele en persons helse og vitalitet i hjemmet og på arbeidsplassen.

krystaller

Krystaller avverge og til slutt oppløse negativ energi. Ifølge praktisering av feng shui, kan krystaller avlede "gift piler", hjørner der to vegger møtes, danner negative energi piler som tar sikte direkte på deg mens du sitter eller sove. Disse gift piler kan være spesielt plagsom når plassert i nærheten av din arbeidsplass eller motsatt sengen.

Hengende krystaller fra taket over gift piler kan fjerne dårlig energi. Hvis du hvile eller jobbe i et lite rom, en krystall som er ca 1 ½ inches i diameter vil gjøre utslaget. Hvis du arbeider eller hvile i et stort rom, en krystall som er bør brukes minst 2 inches eller større i diameter.

Krystaller også hjelpe så feng shui kurer for stagnert energi som bygger seg opp i lange smale korridorer. For dette henge en stor krystall i midten av en korridor for å dispergere den negative energi. Hvis du ikke føler en endring i energi av gangen etter en stund, flytt krystallen til et annet sted før du oppnå ønsket resultat.

speil

Speil kan brukes til å avlede ytre påvirkninger som sender negative energier mot ditt hjem. For eksempel, feng shui utøvere tror hjørnet av en annen bygning kan skyte en gift pilen på hjemmesiden din, eller du kan leve svært nær en søppelfylling, begravelsesbyrå, kirkegård, sykehus eller annen kontinuerlig negativ-energikilde som til slutt påvirker din lykke og helse.

Du kan plassere et speil direkte mellom deg og at stedet. Sørg for at speilet er minst 6 inches i diameter. Plasser det enten i et vindu eller mot veggen i ditt hjem, vendt ut på det stedet du ønsker å avlede.

vind~~POS=TRUNC Chimes

Vindklokker kan brukes som en feng shui kur for å løfte humøret og energien. Hang en vind kiming laget av fem hule rør fra midten av soverommet fra en rød snor for å hjelpe sette deg med lykke og vitalitet.