Medifast fakta

September 24

Medifast er en diett plan bestående hovedsakelig av lav-kalori, lav-fett, vita måltid erstatningsprodukter. Programmet er basert rundt flytende måltider, selv om andre produkter er inkludert. Selskapet tilbyr også en plan for å til slutt overgang vekk fra kostholdet. Medifast produkter kan bestilles online via selskapets hjemmeside og også gjennom uavhengige distributører.

Planen

Medifast er tilgjengelig i shakes og supper, lapskaus og chili, eggerøre, puddinger, barer, havremel og diverse drikkevarer. Den mest populære Medifast plan kalles "5 og 1", som gir mellom 800 og 1000 kalorier daglig. Planen består av fem måltid erstatninger, 64 oz. vann, og en "lean og grønt" måltid av en mager protein sammen med grønnsaker og en salat. Den "ekte" måltid lar diett plan deltaker å ha en lunsj eller middag på en restaurant. Medifast hjemmeside annonserer et vekttap på mellom 2-5 pounds en uke på 5 og en plan.

klinisk studie

Resultatene av en klinisk studie utført ved Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health og utgitt i 2005 viste betydelige vekttap resultater for Medifast plan sammenlignet med en diett basert på American Diabetes Association retningslinjer.

studie~~POS=TRUNC Nærmere

Studien fulgte 112 overvektige diabetespasienter i 34 uker med vekttap og 52 uker med vedlikehold. Etter 86 uker var gjennomsnittlig vekttap var 13 pounds for de på Medifast planen og litt over 5 pounds for de på standard kosthold. Resultatene er signifikante, men selvsagt mye mindre enn resultatene utlyst av Medifast.

Tilleggsfunksjoner

Medifast tilbyr planer for overgang og vedlikehold, siden en stor problem for mange slankere er å holde vekten nede. Overgangen fasen varer mellom fire til seks uker, og begynner sakte ved å inkludere frukt for snacks. Trene fem dager i uken er påbudt.

Priser

Som i 2009, koster Medifast plan om $ 11 en dag, eller omtrent $ 300 i måneden når du kjøper forskjellige pakker. For de som synes dette dyrt, nevner Medifast nettsiden at den gjennomsnittlige amerikanske voksne bruker ca $ 16 per dag på mat.