Skritt for Master Cleanser

March 5

Siden Master Cleanse ble en favoritt blant kjendiser som Beyonce og Jennifer Aniston, menn og kvinner over hele verden har prøvd det. Det finnes mange varianter av Master Cleanse, men ideene og prinsippene er de samme. Det er en måte å detoxing ens kropp, rense det på alle giftstoffer som naturlig bygger seg opp over tid. Den mest effektive måten å rense er å faste, bortsett fra din master rens drikke. mens du gjør det, slik at kroppen din har en sjanse til å bli kvitt alle avfall før akkumulere nye.

Handleliste

Din første bestilling av virksomheten før du starter Master Cleanse er å gjøre din innkjøpsliste. Du kommer til å trenge kildevann, sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup. Hver ingrediens serverer en spesiell hensikt, og du vil kreve hver enkelt. Lønnesirup gir kroppen din med energi, og pepper er hva bryter opp slim buildup og fremmer sunn blodstrøm. Din master rens drikke vil være det eneste du har lov til å konsumere mens du gjør Master Cleanse. Du er også lov til å ta et daglig vitamin, så hvis du ikke allerede har dem, kan det være lurt å plukke opp en flaske.

Veibeskrivelse

Først vil du ønsker å blande din drink, gjør nok til å vare hele dagen. Du trenger 14 spiseskjeer sitronsaft, 14 spiseskjeer med lønnesirup, 1/2 ts kajennepepper og 2 liter vann. Dette vil være nok til å vare hele dagen. Hver gang du har en sult pang, ta et par drinker for ditt "lemonade mix" etterfulgt av en flaske med vann. Bær denne drinken med deg hele dagen, så dette er alt du har lov til å ha.

resultater

De fleste følger Master Cleanse i 10 dager, men hvis du aldri har gjort det før kan det være lurt å starte saktere, for kanskje en eller 2 dager i begynnelsen. Det er lurt å gå av kostholdet sakte, og legger væske den første dagen, helst juice, og deretter sakte integrere frukt og grønnsaker før du går tilbake til et normalt kosthold. Vanligvis kan en master cleanser regner med å ha tre til syv avføringer i døgnet og miste opptil 10 pounds.