gifte Teknikker

March 13

gifte Teknikker


Giftstoffer og kjemikalier som er potensielt skadelig og kan forårsake alvorlig skade på kroppen, er raske å bli rik på de fleste matvarer over hele verden. Med hjelp av diett teknikker og programmer, kan giftstoffer skylles ut av systemet til å forbedre kroppsfunksjoner og generelle helse. Det er noen vanlige avgiftning teknikker tilgjengelig, som alle krever et regulert kosthold og / eller faste.

vann Detox

En vann avrusning er effektivt for både en kort eller lang fasteperiode og kan utvides fra én til 40 dager. En 10-dagers vann raskt er det vanligste for en vann detox og vil føre til det samme vekttap som en 30-dagers juice raskt, samt fjerne giftstoffer i et hurtig tempo. Når du driver et vann detox anbefales det å spise bare rå grønnsaker og frukt, samt juice, uken før, og inkluderer to eller tre dager med juice fasting etter at vannet raskt. Den beste vann som skal brukes for en avgiftning er destillert vann, selv om våren vann og filtrert vann er også tilstrekkelig. Ingen mat kan spises i løpet av et vann detox og det krever derfor en stor mengde fysisk og mental disiplin. Svimmelhet og bevisstløshet kan være et problem under vann avgiftning og det er viktig å ta dype åndedrag for å få opp pulsen før fysisk aktivitet eller anstrengelse.

Monodiet Detox

En monodiet avgiftning krever at en person spiser bare en mat for en periode av tid, vanligvis en uke. Fordi kroppen er fokusert på å fordøye bare én type mat, vil den konsentrere sin resterende energi på å reparere interne systemer og kvitte av avfall og giftstoffer. Den monodiet er vanligvis frukt basert, slik som å spise bare epler eller bare druer for en ukes lang periode. Fordelen med den monodiet DETOX er at det ikke er en fullstendig fast, som reduserer potensialet for ekstreme reaksjoner på avgiftning prosessen.

chelation Detox

En chelatering avgiftning introduserer elementer inn i kroppen som bidrar til å fjerne kvikksølv og tungmetaller. Chlorella, en form for alger, er en naturlig detox middel som arbeider for å bli kvitt noen av de mer skadelige giftstoffer i blodet, inkludert kvikksølv. Små doser av Chlorella er anbefalt å starte en chelation detox, selv om inntaket kan økes gradvis etter hvert som kroppen blir vant til dens virkninger. Andre matvarer som kan brukes for en chelatering DETOX omfatte koriander, som fjerner kvikksølv fra blodet, koriander, noe som eliminerer både kvikksølv og bly og hvitløk.

Alkaline Diet Detox

De sure og basiske nivåer i kroppen kan bidra til oppbygging av giftstoffer, skade celler og øke antallet av frie radikaler i blodet. Et alkalisk diett DETOX krever forbruk av et høyt nivå av alkalisering matvarer i forhold til syredannende matvarer og krever en pH-verdi rasping supplement. Noen typiske alkaliske matvarer inneholder salat, gulrøtter, erter, avokado, epler, mandler og tofu.