Hvor kan jeg se Calorie Verdier av mat?

August 6

Kalori verdier for matvarer er oppført nær toppen av den ernæringsmessige fakta etiketten på maten pakken.

Historie

The Food and Drug Administration (FDA) retningslinjer slår fast at all mat produserer liste "ernæringsmessige fakta" av sine produkter på mat pakker. Mange restauranter også gjøre den ernæringsmessige informasjon om sine retter tilgjengelig på nettet eller på forespørsel.

typer

Nummeret som er oppført ved siden av fet typing av "kalorier" angir det totale antallet kalorier i en porsjon; nummeret som er oppført ved siden av vanlig typing av "kalorier fra fett" indikerer hvor mye av den totale kalorier i en porsjon komme fra fett.

Størrelse

En matens servering størrelse og din del størrelse er ikke nødvendigvis det samme. Servering størrelse er beløpet oppført på ernæringsmessige etikettene som et referansepunkt for de ernæringsmessige fakta. Del størrelsen representerer mengden mat du faktisk spiser.

betraktninger

For å finne ut hvor mange kalorier er i den delen størrelsen på måltidet, først finne din del størrelse bruker samme standard for måling oppført sammen med servering størrelse på den ernæringsmessige etiketten. Del din bestemme størrelsen på porsjonene av børsnoterte servering størrelse, og multiplisere resultatet med det børsnoterte totale kalorimengden.

Tips

Noen digitale mat skalaer kommer med en funksjon som lar deg bestemme kaloriinnholdet i maten din bare ved å veie det og skrive inn riktig kode for den aktuelle maten i skalaen enhet.