Om spastisk colon

November 13

En spastisk colon, eller irritabel tarm syndrom oppstår når tarmen ikke fungerer korrekt. The American Academy of Family Physicians sier at enten tarmen er klemme for hardt, noe som forhindrer maten fra å passere gjennom, eller de er ikke klemme hardt nok, forårsaker mat å passere for raskt. Mennesker, særlig kvinner, begynner opplever spastiske kolon i en alder av 20.

Risikofaktorer

Mount Sinai Medical Center sier at vanlige risikofaktorer for spastiske kolon inkluderer stress, familiehistorie, kosthold eller noen endring i daglige rutiner.

fordøyelsessymptomer

The American Academy of Family Physicians lister vanligste fordøyelsessymptomer av en spastisk colon. Disse symptomene er forstoppelse, diaré etter å ha spist, slim i avføringen og en sterk trang til å ha en annen avføring umiddelbart etter å ha en.

mage~~POS=TRUNC

Abdominal problemer forbundet med spastiske kolon er gass, oppblåsthet, magesmerter og kramper.

hvordan diagnostisert

The American Academy of Family Physicians sier at leger diagnostisere IBS, eller spastisk kolon, ved å spørre pasientene om deres symptomer og utføre blodprøver eller colonoscopies å sørge for at pasientene ikke lider av en annen tilstand.

Livsstil og kosttilskudd endringer

Mount Sinai Medical Center sier at det ikke finnes noen kur for spastiske kolon, men pasienter kan kontrollere sin tilstand ved å drikke rikelig med vann og gradvis endre deres kosthold og unngå mat som irriterer deres tilstand. Fordi stress er en av de viktigste årsakene til denne tilstanden, er pasienter oppfordres til å trene for å forbedre tarmfunksjonen, kan utvikle avspenningsteknikker og søke rådgivning om nødvendig.

medisinering

The American Academy of Family Physicians sier at leger kan foreskrive krampeløsende medisiner, for eksempel Anaspaz, Cystospaz og Levsin, for å lette kramper og magesmerter. Hvis diaré er problemet, kan leger anbefaler over-the-counter medisiner som Imodium.