Urin Therapy for Lyme sykdom

July 27

Urin Therapy for Lyme sykdom


Lyme sykdom er en bakteriell infeksjon som overføres til mennesker via flåttbitt. Symptomer på Lyme sykdom er utslett, feber, tretthet, frysninger, hovne lymfeknuter og stiv nakke. Lyme sykdom er vanligvis behandles med antibiotika som doxycycline og amoxicillin. Men noen alternativ medisin utøvere bruker en mer kontroversiell, helt naturlig behandling for Lyme sykdom som kalles urin terapi, eller uropati. Uropati er bruken av human urin for medisinske formål.

Vitenskap

Urin terapi utøvere talsmann drukket urin, injisere urin og vasking med urin som alternative kurer for Lyme sykdom. De fleste av oss er betinget til å oppfatte urin som bare et avfallsprodukt av menneskekroppen og er forhindret av ideen om å bruke urin som en helbredende stoff. Mens forskere ennå ikke har gitt uropati en enstemmig tommelen opp for Lyme-sykdom behandling, er det mange leger er enige om at urin er en steril væske som inneholder helbredende enzymer, vitaminer, antistoffer, aminosyrer, mineraler, karbonater, karbohydrater og hormoner. Det er viktig å merke seg at det er ingen definitive vitenskapelig forskning som støtter urin terapi som en effektiv behandling for Lyme sykdom.

Søknad

Urin kan forbrukes, injiseres eller brukes lokalt som en behandling for Lyme-sykdom. Noen mennesker drikke urin vanlig og andre legger urin til smoothies for å maskere sin smak og lukt. Urin injeksjoner er svært kontroversielt fordi tradisjonelle leger generelt ikke administrere dem, deres effekt for Lyme sykdom er vitenskapelig bevist, og injeksjoner er mer sannsynlig å føre til infeksjon enn andre urin applikasjoner. Aktuelt urin søknad om Lyme sykdom innebærer vasking og masserer utslett rammede området med frisk urin. Den urea i urin er ment å være spesielt nyttig for å lindre utslett symptomer på Lyme sykdom når den brukes lokalt.

Advarsel

Selv om urin terapi kan forbedre noen Lyme sykdom symptomer, er det likevel viktig å konsultere med en lege hvis du mistenker at du har borreliose. Urin terapi er usannsynlig å lindre Lyme sykdom symptomer en effektiv måte, og tradisjonelle antibiotika er påvist å være den mest effektive behandling for Lyme-sykdom. Hvis du er fast bestemt på å prøve uropati som en kur for Lyme sykdom, husk at aktuell bruk av urin på utslett rammede områder kan kombineres med tradisjonelle antibiotika for å sikre effektiv behandling av Lyme sykdom.