Hvordan holde porene Forstørrelses

April 27

Hvordan holde porene Forstørrelses


Å ha store porer reduserer jevn og klar utseendet på huden din. Porene er små områder hvor spesielle kjertler slipper olje på hudens overflate, opprettholde hudens fuktighet og beskytter den mot skade. Porene blir større når huden blir mindre elastisk, olje bygger opp på huden din, eller porene blir infisert og tilstoppet med hudceller. Selv om genetiske faktorer spiller en stor rolle i størrelsen på porene, tar visse forholdsregler og trene gode hudpleie teknikker hindrer porene fra forstørring.

Bruksanvisning

1 Undersøk størrelsen på porene i et speil. Se etter større porer i T-sonen i pannen, nesen og haken.

2 Bruk en ansiktsrens hver morgen og kveld for å hindre olje opphopning på huden din. Se for en rensende produkt som inneholder benzoylperoksyd, nordihydraguaiaretic syre, salisylsyre eller glykolsyre for å redusere oljeproduksjonen.

3 Påfør en pore-minimere fuktighetskrem med vitaminer og retinol til ansiktet ditt hver dag. Gni forsiktig fuktighetskrem inn i huden etter rens for å redusere porestørrelsen.

4 Bruk non-comedogenic makeup for å hindre at porene blir tilstoppet. Fjern sminken med en mild makeup remover hver kveld før du går til sengs.

5 eksfoliere huden din med en mild ansikts exfoliant eller hjemme Microdermabrasion kit. Forsiktig eksfoliere huden din i løpet av disse behandlingene uten å forårsake rødhet eller smerte, som er tegn på at du skrubbe for hardt. Begrens peeling behandlinger til to per uke for å unngå skade huden.

6 Steam ansiktet en gang i uken for å åpne og rense porene. Forbered en stor bolle full av svært varmt vann. Len deg over bollen med et håndkle over hodet slik at dampen å passere over ansiktet ditt. Forbli med hodet i dampen i tre til fem minutter. Klapp ansiktet tørt med en ren vaskeklut.

7 Reduser soleksponering ved bruk solkrem hver dag. Sunlight skader huden din og reduserer sin elastisitet, forårsaker porene til å bli større. Bruk en bredbremmet hatt og lette klær for å dekke huden, og hindrer ytterligere solskader.