Nerve Damage grunn av trykksår

September 26

Nerve Damage grunn av trykksår


Seng sår er vanskelige å behandle. Jo lenger du har dem, jo ​​mer sannsynlig er det å skape alvorlige problemer som nerveskader og infeksjon. Om én av fire sykehjemspasienter får dem, ifølge Merck Manual online.

Bed Sore Fakta

Sengen sår (trykksår) kan utvikle seg til en rekke årsaker som overflødig friksjon, fuktighet, dårlig sirkulasjon, blir rullestol bundet og press på huden nær bein. De kan utvikle seg i en forholdsvis kort tid-- så lite som to til seks timer.

Bed Sore Komplikasjoner

Seng sår ikke bare påvirke huden, men underliggende vev, muskler, bein og nerver. Hvis blodet er ikke i stand til å sirkulere til visse områder, vil vevet til slutt dø. Ifølge Medical News Today, huden nær bein som på hælene, hofter, albuer, knær og rumpe er mer utsatt for trykksår.

Nerve Damage fra seng sår

Ifølge en studie om seng sår smerte publisert i tidsskriftet sår, lessening av smerte som sengen sår verre kan skyldes sensoriske nerve ending skade hemme smerte signaler blir sendt til hjernen. Når enkeltpersoner ikke føler smerte, kan seng sår forverres og eventuelt kreve kirurgi for å fjerne dødt vev.

Nerve Damage Prevention

Det er vanlig praksis å holde pasienten i bevegelse for å hindre ligge-sår. For å eliminere muligheten for nerveskade, kontrollerer huden ofte for å oppdage eventuelle sår. Endre laken og holde dem rene og tørre. Bruk saueskinn på senger å holde friksjonen til et minimum.

Nerve Damage Prognose

Når nerveskader har oppstått, er det vanskelig å reversere. De med nerveskader er mer sannsynlig å få seng sår og når nerveskader oppstår, kan flere seng sår vises. Det er en ond sirkel. En nerve pode transplantasjon er en lovende prosedyre utføres av plastiske kirurger som kan gjenopprette sensasjon i de som er dypt berørt av trykksår, ifølge Enhanced Online News.