Hvordan Sug i Epson Salts

June 12

Hvordan Sug i Epson Salts


Epsom salter har fantastiske, mangefasetterte helsefordeler. Epsom salter er laget av magnesium sulfat, et beroligende middel for nervesystemet, ifølge Epsom Salt Rådets nettsider. Anses av noen å være en "mirakelkur", de bidrar til å kvitte seg med splinter og redusere hevelse av forstuinger og blåmerker. Andre helsemessige fordeler inkluderer: sirkulasjons helse, insulin bruk, nerve funksjon, og stress lettelse. Den beste måten å bruke Epsom salt er av soaking det berørte området.

Bruksanvisning

En Epsom Salt Bath

1 Tegn et varmt bad i badekaret. Epsom salter absorberes gjennom huden, så soaking i et varmt, saltet bad kan gi deg store helsemessige fordeler.

2 Hell 2 kopper Epsom salt under rennende vann. De kan lett skaffes i de fleste stoff butikker eller dagligvarebutikker.

3 Sug i Epsom salt bad i minst 12 minutter. Ta et bad i Epsom salter tre ganger ukentlig for å forbedre sirkulasjons helse, nervefunksjon, oksygen bruk, absorpsjon av næringsstoffer, dannelsen av felles proteiner, og bruk av insulin. Epsom salt bad kan også spyle giftstoffer fra kroppen, lindrer stress, og redusere betennelse å lindre smerter og muskelkramper.