Hva er fordelene med hjertet ventil prosedyrer?

February 14

Når blodet er ute av stand til å bevege seg gjennom hjertet og strømme til resten av kroppen som det skal, skadede hjerteklaffene er en sannsynlig gjerningsmann. Hjertet ventil prosedyrer arbeide for å gjenopprette denne evnen og unngå dødelige konsekvenser.

Betydning

Hjerteklaffsykdom oppstår når en av de fire hjerteklaffene feil og ikke klarer å åpne eller lukke som utformet. Dette kan i utgangspunktet behandles med medisiner, men kirurgi for reparasjon eller utskifting av ventilen vil ofte være nødvendig.

Identifikasjon

Hva er fordelene med hjertet ventil prosedyrer? "Heart ventil problemer som har nytte av kirurgi omfatter medfødte klaffefeil, utett ventil som ikke lukker ordentlig (oppstøt), infiserte ventiler og smalere ventiler som ikke åpne riktig (stenose)," sier University of Chicago Medical Center.

fordeler

Fordelene med hjerteklaff prosedyrer er reduksjon eller eliminering av ødeleggende symptomer som brystsmerter, tretthet, kortpustethet, svimmelhet og besvimelse. Defekte hjerteklaffer må repareres eller skiftes for å unngå konsekvenser som ofte kan være dødelig.

betraktninger

Reparasjon av en skadet ventil er den foretrukne behandling fordi dette ikke krever innføring av et fremmedlegeme i kroppen din. "Kirurgen fjerner den syke delen av ventilen, og rekonstruerer den med det omliggende natur vev," ifølge University of Wisconsin School of Medicine.

Varighet

Erstatnings ventiler er enten mekanisk eller biologisk. Mekaniske ventiler er holdbare, men krever livslang aspirin terapi; biologiske erstatninger krever ingen langvarig medisinering, men i går mindre enn 20 år.