Helse sparekontoer for selvstendig næringsdrivende

September 24

Helse sparekontoer for selvstendig næringsdrivende


Hvis du holder en tradisjonell jobb, er sjansene du får din helseforsikring fra arbeidsgiveren din. Men hvis du er selvstendig næringsdrivende, har du ingen slik luksus. Selvstendig næringsdrivende må legge til rette for sin egen heia omsorg, og kjøpe en helse sparekonto kan være et smart trekk for de entreprenører.

hDHP

Før du kan åpne en helse sparekonto må du først ha en høy egenandel helse plan på plass. Når du handler for individuelle helsetjenester planer, sørg for å la agenten vet at du trenger en plan som er HSA-kvalifisert. Ikke alle planer kvalifisere. Fra 2011 må kvalifiserte planer har en minimum egenandel på minst $ 1200 for en person eller $ 2400 for en familie.

Helse sparekontoer

Når du har din HDHP på plass, kan du begynne å se seg om etter en helse sparekonto. Du kan finne helse sparekontoer på en rekke steder, inkludert banker, meglerhus og aksjefond selskaper. Velg administratoren som tilbyr det beste utvalget av investeringsmuligheter for deg. Også se etter en HSA som ikke belaste overdreven oppstartspris eller pågående avgifter.

skatt Sparing

Som selvstendig næringsdrivende, vil du redusere skatter så mye som mulig. Selvstendig næringsdrivende er underlagt en rekke skatter ikke dekkes av fast ansatte, slik at skattebesparelsen er enda viktigere. Når du åpner en helse sparekonto, kan du ta et skattefradrag for det bidrag, noe som kan redusere mengden av næringsinntekt gjenstand for beskatning.

bidrag grenser

Internal Revenue Service setter bidrag grenser for helse sparekontoer. Det er viktig å gjennomgå disse grensene før du gjør ditt bidrag for året. For 2011, kan du bidra med opp til $ 3050 til din helse sparekonto, hvis kontoen dekker bare deg. Hvis du har en HSA som dekker hele familien, kan du bidra med opp til $ 6150. I tillegg til disse grensene, kan du bidra til en ekstra $ 1000 til HSA hvis du er minst 55 år.