Farene ved meksikanske Apotek

May 17

Farene ved meksikanske Apotek


Apotek i Mexico --- særlig de langs grensen --- er populære med amerikanske forbrukere på jakt etter en god handel på reseptbelagte medisiner. Og mens de fleste menneskers hyppige meksikansk apotek uten problem, er det fortsatt helse- og sikkerhetsrisikoer involvert.

FDA advarsel

Det amerikanske Food and Drug Administration advarer amerikanerne at de tar en risiko som helst de kjøpe medisin utenfor USA "Denne medisinen kan være falske, har feil ingrediens, eller har ingen medisin i det hele tatt --- og kan være farlig for helsen din ", sier FDA.

US Customs

Noen medisiner som kan kjøpes over disk i Mexico krever resept i USA, noe som kan føre til problemer med toll ved retur hjem.

arrestasjoner

Den amerikanske utenriksdepartementets konsulær informasjonsside for Mexico rapporterer at amerikanske borgere har blitt arrestert i landet etter å ha resepter som er skrevet av en amerikansk lege fylt på en meksikansk apotek.

Utpressing

I andre tilfeller har kriminelle som utga seg for politiet anholdt amerikanere som har kjøpt medisiner på en meksikansk apotek og presset penger fra dem, sier Utenriksdepartementet.

falske Resepter

I en annen skremmende scenario, sier Utenriksdepartementet at meksikanske leger har blitt arrestert for å skrive falske resepter, og at amerikanske borgere som brukte resepter ble anholdt i tillegg, noen ganger i lange perioder.