Hvordan stoppe Pepper Spray

June 28

Hvordan stoppe Pepper Spray


Pepperspray er veldig nyttig for folk som er interessert i å beskytte seg mot voldelige kriminelle. Pepperspray er en oljebasert stoff hentet fra oleoresin chilipepper som brenner når det kommer i kontakt med hud eller øyne. Selv om det ikke vil føre til noen skade, er det svært smertefullt og produsert for selvforsvar. Hvis du har et uhell sprayet deg selv eller en annen uskyldig person med pepperspray, trenger du mer enn vann for å vaske det av.

Bruksanvisning

1 Ikke gni området berørt av pepperspray, under noen omstendigheter. Du må motstå fristelsen til å gni pepperspray dypere inn i huden din, spesielt hvis du har det på ansiktet ditt. Rubbing vil ikke lindre ubehag.

2 Ta dine kontakter ut og kaste dem ut, hvis du har pepperspray i øynene. Det ville være nesten umulig å rengjøre dem. Skyll øynene med saltvannsoppløsning, blink og vente ca 30 minutter for pepperspray for å spyle fra øynene. Ikke legg såpe i øynene dine.

3 Senk det berørte området i helmelk. Hele melk vil ikke fjerne oljen, men det vil avlaste den brennende følelsen. Hvis du har pepperspray i ansiktet, sprute melk på ansiktet ditt, bruke melk med en sprayflaske eller suge et håndkle i melk og legge håndkle forsiktig på ansiktet ditt.

4 Lag en blanding av 25 prosent Dawn oppvaskmiddel og 75 prosent vann. Gjør minst en gallon av denne blandingen; du må vaske det berørte området minst syv eller åtte ganger.

5 Plasser løsningen i en bolle stor nok for deg å dukke ansiktet i, hvis du har pepperspray i ansiktet ditt. Senk ansiktet i 10 til 15 sekunder om gangen, slik at vaskemiddel for å bryte ned oljen. Ikke ta på ansiktet ditt eller tørk av med en klut.

6 Sug hendene i løsningen og gni forsiktig vaskemiddel på ansiktet eller det berørte området. Dette kommer til å føre til pepperspray for å brenne mer fordi du vil aktivere din kapillærer. Dette er normalt.

7 Lag en ny ladning med løsningen. Når smertene blir utholdelig, begynne å skylle ansiktet eller berørte området mellom påføring av løsningen. Det skal ta 15 til 45 minutter for smertene å avta, avhengig av din hudtype.

Hint

  • Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du er astmatisk eller allergisk mot paprika.