Monster Energy Drink Effects

March 5

Det er mange bivirkninger til Monster energidrikker. Ingredienser som karbohydrater, sukker, koffein og urter kan føre til farlige, negative bivirkninger når det brukes i overskudd. Men når det brukes i moderate mengder, kan energidrikker gi brukeren mange fordeler også.

Koffein

Koffein er en av de viktigste ingrediensene som gir energidrikker sin energi boost. Hver 16-oz. kan av Monster energidrikker inneholder 160 mg koffein. I kontrast, det er mindre enn 47 mg koffein i 16 oz. Coca Cola. Effekten av koffein har merket det en stimulerende, og derfor et rusmiddel. Det er mange potensielle bivirkninger til koffein, inkludert hjertebank, forhøyet blodtrykk, hodepine, søvnløshet og jitters. Regelmessig bruk kan resultere i avhengighet koffein, en tilstand som fører til at kroppen blir stadig mer motstandsdyktige mot virkningene av koffein. Dette etterlater energisøkere som trenger å innta mer og mer av drikke for å oppnå effekter.

Herbal innhold

Monster energidrikker, som mange andre energidrikker, inneholder mange urter. Disse inkluderer taurin og ginseng blant mange andre. Selv om effekten av mange av disse ingrediensene ikke er undersøkt, er produsenter ikke forpliktet ved lov til å oppgi hvor ingrediensene kommer fra, enten de ble sprayet med plantevernmidler eller andre giftstoffer, eller om de har vært i kontakt med forurenset vann. Det er ingen måte å kontrollere sikkerheten av disse ingredienser.

karbohydrater

En servering av Monster energidrikker inneholder 27 gram karbohydrater, hvorav de fleste er utledet fra sukker. De fleste forbrukere drikke hele kan og ikke klarer å innse at hver 16 unse kan av Monster inneholder to porsjoner. To porsjoner totalt 54 gram karbohydrater. Overdreven karbohydratinntak kan forstyrre kroppens naturlige absorpsjon av næringsstoffer, væsker og matvarer. Dette kan forårsake gastrointestinale problemer og dehydrering.

Sukker

Sukker og koffein gir den plutselige økning av energi knyttet til energidrikker som monster. Men effekten av sukker er ikke langvarig og raskt avta. Når dette skjer, synker kroppens blod sukker raskt og kan føre til en lakserende effekt og plutselig tretthet. Hver 16-oz. kan av Monster inneholder 54 gram sukker. Regelmessig inntak av disse høye mengder kan endre insulin nivåer. Feil insulinnivåer kan resultere i en rekke farlige og usunne komplikasjoner, inkludert skjelving, hodepine, kramper og koma.

positive effekter

Når den brukes med måte, kan Monster energidrikker oppnå sitt formål. Disse drikker gi en kort energi boost til kroppen, å hjelpe en person holde seg våken og varsle når du er trøtt. De gir en kortvarig forbedring i ytelse og utholdenhet. Imidlertid er det viktig å bruke disse drikker med måte for å unngå de negative virkningene som stammer fra overdrevent inntak av ingrediensene.