Hvordan hjelpe en kjær med angst

December 4

Hvordan hjelpe en kjær med angst


Ifølge Healthy Place nettside, "Angstlidelser er den vanligste psykiske lidelser i USA med 19,1 millioner (13,3 prosent) av den voksne amerikanske befolkningen (i alderen 18 til 54) berørt." Med et så stort antall mennesker som er rammet, er det mulig at noen du kjenner lider av angst. I dette tilfelle, er det viktig at du vet hvordan du skal ta tak i situasjonen og for å hjelpe.

Bruksanvisning

Hjelpe en kjær med angst

1 Vær støttende. Det er viktig å innse at selv om din kjære ens frykt kan virke irrasjonelt, for henne er de svært reell. Støtt din kjære gjennom oppmuntrende ord og positivitet. Dette betyr ikke, men å la din kjære til å kutte seg ut fra verden for å unngå hennes frykt.

2 anbefaler å søke profesjonell hjelp. Hvis du oppdager at din kjære ikke er coping godt på egen hånd, anbefaler at han oppsøke rådgivning eller at han nevner hvordan han har følt med legen sin. Det er mange forskjellige måter å få hjelp for angst, det være seg medisiner, avslapningsterapi, gruppeveiledning eller en-til-en økter.

3 Husk å tenke på deg selv også. Ikke la din kjære en angst styre livet ditt. Du er fortsatt mennesker og bør fortsatt være i stand til å nyte å gjøre ting du liker. Hjelp din kjære så mye du kan, men ikke glem å ta vare på deg selv også.

Hint

  • Husk at din kjære går gjennom en svært vanskelig tid og trenger din støtte. Ikke vær for snar til å dømme dem eller være harde på grunn av hvordan de føler, kan dette bare gjøre vondt verre. Personer med angst allerede føler sterkt nok.