Hvordan diagnostisere Thrush Mouth

February 17

Hvordan diagnostisere Thrush Mouth


Når du ser inn i munnen eller barnets munn ser du et hvitt belegg på innsiden av det? I så fall kan dette være "Thrush." Thrush er forårsaket av en sopp kjent bedre som gjær og alt men ikke begrenset til munnen, er det mest sannsynlige stedet å begynne.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere Thrush Mouth

1 Ta en titt inni munnen eller munnen på den personen du mener å ha trost. Hvis du oppdager at det er en hvit, kremet substans på tungen, kinn og taket av munnen din, så vet du det er trost.

2 Sår hals eller tunge er en annen måte å diagnostisere trost i voksne og barn. Med sår hals vanligvis kommer mangel på matlyst også.

3 Spør om personen har en dårlig smak i munnen eller hans munn er svært tørr som en bomullsdott. Dette er et annet symptom på trost.

4 Hvis det er et barn som du mistenker har trøske, ta en titt på innsiden av henne bleie. Mesteparten av tiden når et spedbarn har trøske, vil barnet utvikle en bleie utslett som ser ut akkurat som innsiden av munnen hennes.

5 Mødre som ammer et barn som har trøske vil mer enn sannsynlig begynne å ha ekstremt såre og røde brystvorter. Dette er forårsaket av bakterien irriterende brystvorten som er veldig følsom.

6 Hvis du merker noen av disse symptomene ikke få panikk. Det er lett tatt vare på og i de fleste tilfeller tørke ut munnen med en ren klut vil begynne å kurere infeksjonen.

Hint

  • Hvis du er usikker på om barnet ditt eller du har trøske, gå til lege eller barnelege umiddelbart.
  • Hvis du merker symptomer på trøske, deler ikke briller eller sølvtøy til den er helt borte.