RLS & Salt

October 10

RLS (RLS) påvirker millioner av amerikanere, både menn og kvinner, i alle aldre. Selv om det har blitt vekslet tilskrives nervøsitet, søvnløshet og leddgikt, er RLS nå akseptert som en medial tilstand i sin egen rett. Den eksakte årsaken er ukjent, og rettsmidler synes å variere fra sak til sak. En populær hypotese er at det er noen form for kobling mellom RLS og salt, men det har ikke vært noen vitenskapelige bevis som støtter denne ideen.

Hva er RLS?

RLS er et problem forårsaket av en nevrologisk problem - unormal aktivitet i sentralnervesystemet. Det påvirker så mange som 12 millioner amerikanere. Sensations forårsaket av RLS er beskrevet som brennende eller snikende i bena, og disse symptomene kan variere fra bare ubehagelig å smertefullt. Årsaken er ukjent, men det er noe bevis på at det kan være genetisk. Forhold som kan bringe på RLS som anemi, nyresvikt, Parkinsons, og perifer neuropati.

symptomer

RLS er preget av urolige følelser i bena, spesielt når du ligger nede eller hvile. Forskning har vist at å ligge faktisk øker intensiteten av disse symptomene. Lider vil bevege seg rundt i sengen eller nappe i et forsøk på å lindre symptomene, noe som fører til problemer med å sovne og forbli sovende. Tilstanden kan derfor føre til utmattelse og tretthet på dagtid.

Behandling

Bevegelse gir midlertidig lindring til lider av RLS. En mer effektiv form for kontroll diagnostisering underliggende forstyrrelser og behandle dem. RLS er også behandlet gjennom forebygging; visse endringer i livsstil kan holde RLS fra utviklingsland i en person som kan ha vært utsatt for sykdommen. Redusert inntak av alkohol, koffein og tobakk er et slikt forslag. Varme bad, leg massasje og bruk av varmeputer og kjøleelementer kan også hjelpe lindre rykninger som følger RLS.

RLS og Salt

Det har vært noen hevder at RLS er forårsaket eller minst forverret av en diett høy i salt (natrium). Teorien er da at redusert saltinntaket vil kurere RLS. Ideen er basert på troen på at RLS er en lidelse av muskel hyperexcitability. Hvis det var tilfelle, forbruk av salt, som en potensiell dehydrator, kan spille en rolle i RLS. Men ingen solide bevis har blitt produsert til støtte for denne teorien.

Misforståelse

RLS er bare ett av flere forhold som påvirker bena. Disse plager streik ofte i løpet av natten og har tilsvarende tegn. Av denne grunn er andre problemer noen ganger feildiagnostisert som RLS. En slik consition er nattlige leggkramper. Dette er muskelkramper i leggen, og noen ganger i fotsålene, som kan oppstå flere ganger på en kveld. Nattlige leggkramper er svært vanlig og er ofte feildiagnostisert som RLS. De er imidlertid ikke relatert til eller symptomatisk for RLS.