Hvordan å gå med god holdning

January 18

Hvordan å gå med god holdning


Du bør gå med god holdning, fordi det viser andre mennesker som du har tillit. Med god holdning, lærer du å gjøre det bra i offentlige taler og styremøter. I tillegg, skuespillere og modeller trenger å vite betydningen av god holdning til å vinne over casting styremedlemmer i auditions. Instruktører underviser god holdning i flere etikette og modellering skoler, inkludert Barbizon Modeling School. Gå med god holdning ved å øve foran et speil og undersøker din nåværende stilling.

Bruksanvisning

1 Stand med brystet presset ut. Når du skyver brystet ut, du gjør skuldrene gå ned og tilbake. Hold kroppen din plassert med brystet ut og skuldrene ned for å holde god holdning.

2 Hold hodet rett opp og brette haken inn mot brystet. Trekke hodet opp for å holde det gående mot taket. Lat som en streng går fra hodet opp mot himmelen, og det holder hodet rett.

3 Trekk magen inn og lett stramme musklene. Core musklene, musklene i magen, å holde kroppen støttes. I tillegg bør du holde knærne rett, men ikke låse dem.

4 Se kroppen din i en full lengde speil. Visualiser hvordan du kan forbedre din holdning ved å undersøke hvordan du vanligvis stå. For eksempel, se deg gå fra slumping til stående med god holdning ved å fokusere på ett område av kroppen din på en gang.

5 Forbedre kjernemuskulaturen, musklene i magen din, inkludert magemusklene. Kjernemusklene er det du bruker for å holde kroppen stå oppreist. Du kan jobbe på kjernemuskulaturen ved å ta Pilates og ballett klasser.

Hint

  • Du bør ta flere ballett og pilatestimer i løpet av måneder for å se en stor forbedring i din holdning.