Parasitt Worm Cures

October 19

Parasitt Worm Cures


Mange barn og voksne får parasittiske ormer. De fleste kjenner dem av deres vanlige navn: pinworms, hakeorm, rundorm og bendelorm. De lever i fordøyelseskanalen, og, hvis venstre ubehandlet, kan føre til underernæring og reduksjon i minnet formasjon. Parasittiske ormer bosette seg i fordøyelseskanalen når vi kommer i kontakt med uhygieniske forhold, for eksempel rørende dyr, skitne gjenstander, vasset i skittent vann og spise forurenset mat. Heldigvis er det en diagnose av parasittiske ormer enkel, og kurer er lett å få tak.

Natural Cures

Naturmedisinere og naturlige medisin utøvere har behandlet parasittiske ormer i århundrer. Generelt har de fleste naturlige og urte botemidler for parasittiske ormer ikke blitt gransket av strenge vitenskapelige studier. Men mange lider av parasittiske ormer og utøvere som behandler dem, rapporterer tilfredsstillende resultater. Den mest vanlige naturlig mat bruk til behandling av parasittiske ormer er hvitløk, enten alene eller knuses i en oppløsning av blackstrap melasse og en liten mengde vann.

En annen populær urt er Goldenseal, som, selv om det ofte i forbindelse med behandlingen av slimhinner og luftveier spor, blir ofte anbefalt å behandle innvollsorm. Goldenseal er tilgjengelig i kapsel og pulverform. Opprinnelse i tropene, er malurt et tradisjonelt middel som har blitt brukt i århundrer for å utvise innvollsorm. Det er stadig mer populært verden over for sin effektivitet i behandling av ormer. Det er best tatt i en te.

En annen urte anbefaling er inntak av store mengder av gresskarfrø, så mye som 25 unser for voksne. Naturmedisinere anbefaler mashing frøene og kombinere dem med juice for å danne en drikkbar blanding. Gresskarkjerner fungerer som et avføringsmiddel å utvise ormer.

Dietary Cures

Noen enkle endringer i kostholdet kan legge til rette for eliminering av parasittiske ormer. Dietten består av den midlertidige eliminering av raffinert sukker, alkohol, kaffe og alle raffinerte matvarer og legge anti-parasittiske matvarer, for eksempel hvitløk og ananas. Legg matvarer rike på betakaroten, som gulrøtter, søtpoteter og squash. Andre kosttilskudd forslag inkluderer krydre maten med gurkemeie og nellik og legge probiotiske matvarer, for eksempel yoghurt eller tempeh til menyen.

medisinsk Cures

Reseptbelagte legemidler for helbredelse av parasittiske ormer kommer i flytende, tablett og tyggetablettform. De mest vanlige legemidler foreskrevet for å eliminere ormer inkludere Mebendazole, pyrantel og tiabendazol. Mebendazole tapper ormen energi ved å frata det av sukker. Uten energi, kan ormer ikke trives eller reprodusere og til slutt dø. Pyrantel fungerer ved lammende ormer i tarmen. Når lammet, ormer mister grepet på tarmveggen og er eliminert i avføringen. Tiabendazol er vanlig foreskrevet og er effektiv i å eliminere ormer. Hvordan det fungerer er ikke helt forstått. Forskere mener den blokkerer et enzym som ormer trenger for å leve, og at det er min blokk larve og eggproduksjon.

Forebygging

Forebygging kan eliminere behovet for en kur for parasittiske ormer. Forebygging er så enkelt som flid til renslighet standarder. Hold etasjer, retter, bord og benkeplater ren. Vask hendene før du spiser. Hold føttene rene, og bruke sko når det er mulig. Hvis du kommer i kontakt med flomvannet, grøft vann eller annen skittent vann, vaske føttene og andre tegnet områder med såpevann.