Ulempene ved en epidural

April 15

Ulempene ved en epidural


Mer enn 50 prosent av kvinner ber om en epidural under fødselen, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Hensikten med en epidural er å tilveiebringe lokal smertelindring i motsetning til total bedøvelse. En epidural virker ved å blokkere nerveimpulser i de nedre deler av ryggraden. Selv om de er generelt sikker og ganske effektive, finnes det ulemper forbundet med epidural.

Blodtrykk

En epidural kan føre til at blodtrykket å slippe plutselig. Hvis du ber om en epidural, vil blodtrykket må overvåkes kontinuerlig for å sikre at barnet får tilstrekkelig blodstrøm. Dersom blodtrykket synker, kan det hende du trenger å bli behandlet med intravenøs væske, medisiner og oksygen.

Hodepine

Mindre enn 1 prosent av kvinner opplever hodepine etter en epidural prosedyre på grunn av lekkasje av spinalvæske. For å fikse lekkasjen en "blod patch" er gjort. Det er der legene sprøyte inn noe av blodet inn i epiduralrommet.

Arbeiderpartiet og levering Vanskeligheter

Epidurals kan noen ganger bremse eller stoppe arbeidskraft helt. For å holde ting i bevegelse, må du kontinuerlig rotere fra side til side. Mest sannsynlig sykepleieren din vil overvåke og hjelpe deg med denne prosessen. Når leveransen kommer, rapporterer noen kvinner har problemer med å skyve. Hvis dette skjer, kan leger administrere Pitocin eller kanskje bruke tang, vakuum utvinning, eller kanskje må utføre et keisersnitt.

Ubehagelig bivirkninger

Vanlige bivirkninger er ringe ører, skjelving, ryggsmerter, kvalme, problemer med vannlating, og sårhet på stedet der nålen ble satt inn. bena vil også være nummen i noen timer etter fødselen, og du vil sannsynligvis trenger hjelp walking. Og siden du ikke kan gå på toalettet, trenger du et kateter. Noen kvinner opplever permanente nerveskader på stedet der kateteret ble satt inn.

Risiko for baby

Forskning tyder på at noen babyer med mødre som får epidural vil ha problemer med låsing på under amming. Andre studier tyder på at fosterfeilstilling, respirasjonsdepresjon og en endring i hjerterytmen kan føre til nødvendigheten av tang, vakuum ekstraksjon eller keisersnitt.