Hvordan å bli gravid med bare én Tube

June 20

Selv om det kan være skremmende og følelsesmessig å bli diagnostisert med bare en sunn egglederen, er det viktig å vite at det fortsatt er mulig å bli gravid. Eggløsning skjer fra eggstokkene, som har en tendens til å slippe et egg på vekslende sider hver måned. Egget seg så til en av egglederne hvor det kan bli befruktet. Med bare en egglederen, er det mest sannsynlig at du vil bli gravid på en måned at egget løsner fra eggstokken nærmeste sunn egglederen.

Bruksanvisning

Bli gravid med One egglederen

1 Begynn å ta prenatal vitaminer så snart du bestemmer deg for å begynne å prøve for en baby. Sørg også for at du spiser et sunt, balansert kosthold, slutte å røyke, og drikk rikelig med vann. Den sunnere kroppen din er på innsiden, jo mer sannsynlig er det at du vil være i stand til å bli gravid og har en sunn baby.

2 Spor kalenderen for å finne ut når du vil eggløsning. Hvis du har en konsekvent 28-dagers syklus, vil du mest sannsynlig eggløsning rundt 14 dager etter mensen startet. Hvis sykluser er generelt lengre, subtrahere 18 fra antall dager i korteste syklus. Etter neste periode begynner, teller foran så mange dager.

3 Se kroppen din for endringer i cervical slimete, og spore basal kroppstemperatur. Cervical slimete vil være klar og glatt like før eggløsning og skyet eller klissete etterpå. Din basal kroppstemperatur vil vanligvis stige litt - mindre enn én grad - før eggløsningen.

4 Se legen din. Hvis du ikke bli gravid innen ni måneder etter første forsøk, snakke med legen din om det. Det kan være at det er noe mer galt, for eksempel, hvis du bare har én arbeider eggstokk og det ligger på motsatt side av sunn egglederen.

5 Spør legen din om fruktbarhet narkotika. Disse kan øke sjansene for eggløsning i sunn egglederen.

Hint

  • Ifølge Mayo Clinic, mens et sunt kosthold er best for å få nødvendige vitaminer, kan prenatal vitaminer fylle eventuelle hull og kan hjelpe kroppen din være sunn og i bedre form for befruktning.
  • Ha realistiske forventninger og være tålmodig. Det kan ta lengre tid med bare en egglederen, men så lenge eggstokkene arbeider, er unnfangelse fortsatt mulig.