Hvordan velge en fødsel senter

May 14

Hvordan velge en fødsel senter


Jordmor er en gammel tradisjon som har blitt et stadig mer populært valg for lav-risiko svangerskap. Mange kvinner velger å forfølge vare borte fra sykehus, på grunn av religiøse eller kulturelle preferanser eller geografisk plassering. Jordmødre er også i stand til å gi relasjonsbasert omsorg, når en personlig rapport og tillit utvikler seg fra å se den samme omsorgsperson gjennom prenatal, fødsel og nyfødtomsorgen. Velutdannede, kan lisensiert jordmor gir eksepsjonell og relevant omsorg til friske mødre og babyer.

For gravide som har flere fødsel senter alternativer i sin region, intervju fødsel sentre kan virke skremmende. Det er viktig å først sikre med en lege om at du er tilstrekkelig lav risiko for å forfølge en ut av sykehuset fødselen. Pass på at fødselen sentrum og jordmødre er kvalifisert og lisensiert. De fleste jordmødre tilbyr gratis eller lave kostnader intervjuer til potensielle pasienter.

Bruksanvisning

1 Spør legen din om en fødsel senter er et godt valg for deg. Basert på din medisinske historie og en fysisk undersøkelse, vil de være i stand til å avgjøre om risikofaktorer er tilstrekkelig lav til å velge behandling med en jordmor. Leger kan også være en utmerket ressurs for å anbefale anerkjente fødsel sentre i området.

2 Start en ærlig dialog med partneren din eller fødsel coach om forventninger til fødselsopplevelse. Vurder om du ønsker å ha familie, venner eller husdyr til stede. Finn ut om det er religiøse eller kulturelle tradisjoner som bør innlemmes i fødsel plan. Mange fødsel sentre tilbyr også muligheten for hjemmefødsler; diskutere din families komfort nivå med dette alternativet, hvis det er aktuelt. Vær forberedt på å presentere disse innstillingene på et intervju med en potensiell fødsel senter.

3 Spør hvis både fødselen sentrum og jordmor er aktivt lisensiert. Ikke alle jordmødre har løpende lisenser. Ikke være redde for å spørre om når og hvor en potensiell jordmor fikk sin utdannelse. Det er viktig å ha tillit til sin erfaring og kompetanse. Videre mange jordmødre jobber på lag - hvis du vil være fødsels med et team, sikre at alle andre medlemmer er også kvalifisert.

4 Be om en kopi av fødsels senterets årlige statistikk over demografi og resultater av svangerskapsomsorg pasient. Denne statistikken bør omfatte komplikasjoner, medisinske intervensjoner og antall fødsler som krevde nøds transport til et sykehus eller nødsituasjon keisersnitt. Hvis fødselen sentrum er villige til å slippe denne statistikken, eller noen av deres tall synes uvanlig høyt eller lavt, er det viktig å diskutere disse bekymringene med legen din.

5 Finn ut om fødselen sentrum er forberedt på å håndtere uventede komplikasjoner. De fleste fødsel sentre er ikke i stand til å gi omsorg for ekstremt tidlig eller sent arbeidskraft, på grunn av økt risiko for maternelle og neonatale komplikasjoner. Spør jordmor hva naturlige metoder for igangsetting og smertelindring de kan bruke til å administrere arbeid. Det er viktig å sikre at oksygen er tilgjengelig ved fødselen og at medlemmer av jordmorteamet er forberedt og kompetente i å administrere anti-hemoragisk medisiner og gjenopplivning av nyfødte.

Hint

  • Relasjonsbasert omsorg kan være en av de beste fordelene med å velge en ut av sykehuset fødselen. Velg en jordmor som du føler du kan bygge et forhold basert på varig respekt.
  • Før oppstart av behandling med en fødsel sentrum, sikre at din medisinske forsikringen dekker jordmødre.