Mål av en tannlege

November 22

Mål av en tannlege


Tannleger er medisinske fagfolk som fokuserer på å opprettholde helsen til strukturene i munnen, for eksempel tenner, tannkjøtt og kjeve. De oppnår dette gjennom mål som fokuserer på pasientens behov, og gjennom prosedyrer som dekker alle nivåer av oral hygiene og tannrestaurerings.

Forebygging

Tannleger stole på forebyggende tannbehandling for å stoppe forfallet eller sykdom fra å bli en trussel mot en persons tenner og tannkjøtt. Bakterier er den normale årsaken til de fleste orale lidelser, så holder tennene og tannkjøttet rent og sunt er viktig. Prosedyrer som faller inn under forebyggende mål inkluderer dental tetningsmidler, fluor behandlinger, vanlige tannlege besøk, tannpuss og bruk av tannkrem og munnvann hjemme, basert på informasjon fra NetWellness.

Diagnose

Det finnes en rekke forhold som kan påvirke de forskjellige strukturer av munnen. Slik skal behandle en muntlig sykdom som kompromitterer en persons evne til å spise eller snakke, avhengig en tannlege på diagnostiske verktøy som utsetter den interne og eksterne tilstand av det berørte området. Diagnostiske verktøy inkluderer muntlig eksamen, røntgenbilder, bilder til hjelp i behandling planlegging og en intra-oral kamera som sender bilder til en skjerm, slik at tannlegen for å se den komplette nåværende tilstand av pasientens tannhelse, ifølge Smile Care.

Behandling

Når en person tannhelse krever medisinsk intervensjon for å rette opp en sykdom eller forfall, tannleger har en rekke behandlinger for å stole på for de beste resultatene. Vanlige tilstander, slik som tannråte, feiljustert tenner, tannkjøtt sykdom og manglende tenner, kan vanligvis løses med behandlinger som er spesifikke for pasientens behov. Dental behandlinger inkluderer utdrag, seler, proteser, fyllinger og periodontal kirurgi for tannkjøttsykdom, indikerer A Consumer Guide to Dentistry.