Mississippi Helseforsikring for barn

June 10

Med kostnadene for behandling av visse sykdommer rekk seks tall og høyere, er det viktig å melde barn i noen form for helseforsikring plan. Ellers du utsetter hele familien til risikoen for konkurs og det potensielle tapet av et hjem på grunn av medisinske kostnader. Mississippi har en levende privat helseforsikring markedet, samt et sikkerhetsnett for å gi grunnleggende dekning for barn i familier med begrensede inntekter.

Dekning Gjennom en arbeidsplass Plan

Ifølge en 2010 rapport fra Economic Policy Institute, 50,4 prosent av Mississippians under 65 år får helseforsikring for sine barn via en arbeidsplass gruppe helseforsikring plan - en 10 prosent nedgang mellom 2000 og 2009. Faktisk, Mississippi rangerer sist blant de 50 sier for andelen av befolkningen under 65 som er dekket under en arbeidsplass plan. Bare 43 prosent av Mississippians under 18 år er dekket under en arbeidsplass plan. Hvis din arbeidsgiver tilbyr gruppe helseforsikring, kan du vanligvis registrere en ny baby eller et adoptivbarn selv uten å måtte vente på åpen påmelding periode. Forvent å betale en ekstra premie, men selv om din arbeidsgiver plukker opp en del av kostnadene for helseforsikring. Hvis du ikke registrere barnet ditt i løpet av en viss tid, har du sannsynligvis til å vente på neste åpen påmelding periode for å komme seg rundt.

Individuelt eid familie Planer

Hvis du ikke har dekning på jobben, bør du vurdere å kjøpe en familie forsikring plan. Disse planene er pakken planer som dekker en eller begge foreldre og barn, alle på en enkelt politikk. Vanligvis forsikringsselskapet kombinerer andeler i en familie egenandel. Dette hjelper begrense ut-av-lomme kostnader for hele familien i tilfelle at to eller flere familiemedlemmer har behov for medisinsk behandling. The Affordable Care Act av 2010 helt utslettet barne bare politikk fra markedet, men.

Mississippi barne Health Insurance Program

Staten Mississippi har et føderalt subsidierte program for å hjelpe sikre helseforsikring for barn i familier med lav inntekt. Programmet heter CHIP eller Barnas Heath forsikring programmet. For å registrere barnet ditt, ta kontakt med staten programkoordinator eller en av Medicaid regionkontorer. Du må sende inn til et foreldreintervju og fremlegge bevis for familiens inntekt, samt bevis på statsborgerskap eller lovlig opphold for hvert barn som du søker. Du trenger også din barn eller barnas personnummer. For mer informasjon, ring 877-543-7669 for å snakke til en tilstand Medicaid / CHIP tjenestemann.

Medicaid

Medicaid er statlig subsidiert og statlig program for de fattige og ubemidlede. Hvis familien din har en svært lav inntekt, definert som 135 prosent av den føderale fattigdomsgrensen eller lavere for en familie på din størrelse, kan du eller barnet ditt være kvalifisert for Medicaid. Søknaden Prosessen er den samme som for den CHIP-programmet. En Medicaid / CHIP offisielle hjelper deg å finne ut hvilke av disse programmene er passende for din familiesituasjon.