Hvordan få National Health Service Information

May 17

National Health Service (NHS) er Storbritannias offentlig drevet system for å gi helsetjenester. Som det er betalt av skatter, er det fornuftig å vite nøyaktig hva du har krav på! Fra søker råd om å leve sunt å finne ut informasjon om lokale sykehus, får National Health Service informasjon er en enkel prosess. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

1 Finn NHS hjemmeside www.nhs.uk. Dette er uten tvil den enkleste måten å finne NHS informasjon.

2. Finn ut mer om generell leve sunt ved å klikke på lenken "leve godt". Her finner du et vell av informasjon og råd om hvordan du kan leve mer sunt, forholdsregler du kan ta for å minske sjansen for sykdom og kostholdstips.

3 Undersøke en mulig sykdom ved å skrive "helse AZ". Her finner du ved å klikke på en knapp kunne finne ut om noen sykdom du kan muligens være lidelse. Den skisserer også i dybden behandlinger for symptomer og skritt du kan ta for å lindre mindre problemer uten å besøke en lege.

4 oppdage hva helse-tjenester er tilgjengelig ved å klikke på linken "Velg tjenester". Hver relevant NHS institusjonen er oppført her. Skriv inn ditt postnummer for informasjon som er spesifikk for ditt område.

5 Sammenlign sykehus for å finne ut hvilke som passer best for dine behov for en bestemt ønsket behandling.

6 Gi tilbakemelding på noe knyttet til NHS ved å klikke på den aktuelle linken på nettsiden. Dette er en enkel måte å si din mening om eventuelle forhold som kan være av interesse for deg om driften av NHS.

7 Bestem om du har funnet den informasjonen du trenger. Hvis ikke, ring NHS direkte linje på (+44) 0845 4647. Her kan du snakke med noen om søket.

8 Ta kontakt med kommunen dersom den informasjonen du trenger er spesielt for NHS i ditt område.

Hint

  • Ikke undervurder hvor mye informasjon kan bli funnet uten plager helsepersonell.
  • Det er lurt å undersøke hva som kan være mulig årsak til symptomene før konsultere en lege. Men husk bare legen vil kunne gi en nøyaktig diagnose av din sykdom.
  • Ikke under noen omstendigheter ringe 999 for noe annet enn en nødsituasjon.
  • Hvis du føler deg veldig alvorlig smerte, ikke kast bort tiden søker informasjon selv. Ring legen din eller legevakt umiddelbart.