Medisinske fordeler for den militære

June 16

Militære helsemessige fordeler inkluderer en rekke dekning fra leger besøk til reseptbelagte stoffet dekning og legevakt. Militære medlemmer har flere dekning alternativer å velge mellom når du melde deg på en helsegevinst plan. Disse valgene bestemmer hvor mye en militær medlem betaler for seg, selv om de medisinske prosedyrer som omfattes er de samme for alle planer. Aktiv tjeneste militære medlemmer er mer begrenset i disse alternativer enn reservister og militære pensjonister.

TRICARE Prime

TRICARE Prime er den viktigste form for helseforsikring for aktive militære medlemmer, reservister og National Guard medlemmer kalt til aktiv tjeneste, og pensjonister. Alle aktive plikt personell blir automatisk innmeldt i dette programmet, mens det er et alternativ for reservister og pensjonister. TRICARE Prime har ingen innmeldingsavgift, ingen gebyr for legebesøk for aktiv plikt militære og har garantert avtaler når militære medlemmer trenger å se en lege eller lege. Den medisinske helsen til alle TRICARE Prime deltakere er overvåket av en primær omsorg manager. Dette helsepersonell, eller team av helsepersonell, fungerer som det primære kontaktpunkt for en militær medlemmets helsevesenet behov og refererer militært personell til en spesialist når den medisinske tilstanden rettferdiggjør det.

TRICARE Standard

TRICARE Standard er den helsegevinst alternativet som gir størst fleksibilitet for militære medlemmer, ifølge Military.com. Under denne helseplan en mottaker ikke har en primær omsorg manager og har muligheten til å se noen TRICARE autorisert helsepersonell uten henvisning. De årlige egenandeler og co-betaler forbundet med TRICARE Standard er høyere enn TRICARE Prime.There er ingen innmeldingsavgift for denne militære helsegevinst alternativ, men aktiv plikt militære medlemmer er ikke kvalifisert til å velge det. Bare reservister og pensjonister kan velge TRICARE Standard.

TRICARE Extra

TRICARE Extra, som andre militære helsemessige fordeler, ikke gebyr for registrering. Dette helseforsikring kan kombineres med TRICARE Standard for å gi mer grundig helsevesenet dekning ved å dra nytte av ekstra nedre co-pay og ingen balanse fakturering. Denne type militær helseforsikring har heller ingen egenandel for reseptbelagte legemidler når den militære medlem bruker den militære detaljhandel apotek nettverk. TRICARE Extra er ikke tilgjengelig overalt andre militære helsefordeler er akseptert. Dette betyr pensjonert og ikke-aktive plikt militære medlemmer som velger denne planen kan være mer begrenset enn under Prime plan.

Familiemedlemmer og ektefeller

De avhengige barn og ektefeller av en aktiv plikt militære medlemmer, reservister eller pensjonister kan være kvalifisert for dekning ved hjelp av en TRICARE helseplan. Kostnadene for sivile i henhold til en militær helseplan er vanligvis høyere enn for selve medlem av det militære. For eksempel, aktiv tjeneste militært medlemmer betaler ingen årlig innmeldingsavgift for TRICARE Prime men avhengige barn og ektefeller er pålagt å betale $ 230 for en person eller $ 460 for en familie å delta.