Kosttilskudd for god Thyroid Function

October 28

God skjoldbrusk-funksjonen er viktig for å opprettholde den generelle helsen til noen av de viktigste systemer i kroppen, inkludert hjerte- kar-systemet, fordøyelsessystemet, og det reproduktive system. Det finnes en rekke kosttilskudd og vitaminer som, når de er tatt på regelmessig basis, kan holde skjoldbruskkjertelen fungerer på topp ytelse og fremme hele kroppen helse.

Ansvaret til Thyroid

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for å regulere kroppens metabolske prosessen, enklere forklart som måten det behandler og utnytter energi. I tillegg styrer det produksjonen av hormoner på tvers av legemet og organiserer også syntese av proteiner, noe som gjør det thyroid en medvirkende faktor i en persons vekt, søvnmønster, fordøyelses egenskaper, hud konsistens, og mental funksjon.

Sink

Sink er et mineral som brukes av skjoldbruskkjertelen for å bistå i proteinsyntese og fremstilling av enzymer. Kroppen har ikke evnen til å lagre sink og derfor må forbruke tilstrekkelige mengder på daglig basis. Tar en sink supplement eller øke mengden av sinkholdige matvarer i det daglige kostholdet, for eksempel rødt kjøtt, kan bidra til å opprettholde skjoldbruskkjertelen.

selen

Selen er et spor mineral som er avgjørende for riktig thyroid funksjon fordi det hjelper konvertere inaktive T4 thyroid hormon i det aktive T3 hormon. Selen er også en anti-oksidant som reduserer mengden av frie radikaler som finnes i cellene. Det kan tas som et daglig tilskudd eller inntas gjennom matvarer som tunfisk fisk, lam, hvitløk, og flere typer nøtter.

vitamin B

Flere vitamin B, som B2, B6 og B12, benyttes av skjoldbruskkjertelen til å effektivt forbrenne energi til drivstoff for kroppen. Utilstrekkelig nivå av B-vitaminer i kroppen kan føre til lav energi og depresjon, så tar en B Complex, som har høye nivåer av flere B-vitaminer, er en fin måte å markedsskjoldbruskkjertelen.

Jod

Jod er en av de viktigste kosttilskudd for god skjoldbruskkjertelen fordi det er byggesteinen av hormoner i skjoldbruskkjertelen produserer. Skjoldbrusk absorberer jod direkte, og mengden av jod det absorberer bestemmer hvor mye thyroid hormon produseres. Jod kan inntas gjennom mat som tare, egg og jordbær, eller påføres lokalt for å gå inn i blodet gjennom huden.