First Aid Trainer sertifisering

August 27

First Aid Trainer sertifisering


Ulykker er uunngåelig, og folk vil bli såret. Handlingene til andre mennesker på en ulykke scene, derimot, kan gjøre forskjellen mellom noen som bor eller døende. Førstehjelp er en verdifull ferdighet som kan læres med litt kort og grunnleggende opplæring. Med riktig instruksjon, kan folk være bedre forberedt på ulykker, lett rustet til å hjelpe de som trenger det og i stand til å lære disse ferdighetene til andre mennesker som en sertifisert førstehjelp trener.

sertifisering

For å kvalifisere som en førstehjelp trener, eller instruktør, må deltakerne delta alle en kursets treningsøkter, som vanligvis leveres gjennom flere kveldskurs og totalt ca 10 til 14 timer. En avsluttende eksamen følger kursavslutning, og deltakere som passerer at eksamen motta sertifisering, slik at de kan lære og praktisere førstehjelp. Deres sertifisering er gyldig i to år fra den dato de fullfører kurset.

Opplæring

Grunnleggende førstehjelp opplæringsprogrammer gi deltakerne komplett beredskap. Dette omfatter hjerte-lungeredning (HLR) trening, automatisert ekstern defibrillator trening, skadeforebyggende kurs, blodbårne patogener opplæring og samfunnet katastrofe utdanning.

Kursene er undervist av kvalifiserte instruktører verbalt og gjennom praktiske leksjoner, pedagogisk litteratur og videoer.

Ved fullføring av programmet skal deltakerne være godt rustet til å håndtere nesten alle livstruende situasjon de møter samt å lære informasjonen til andre.

fordeler

Å bli en sertifisert førstehjelp trener ikke bare hones en deltakers førstehjelp ferdigheter, men gjør henne i stand til å få verdifull undervisning og gjør henne til å lære andre førstehjelp teknikker. Hun vil være i stand til å gjøre en forskjell i livene til andre mennesker og lære en rekke spesialiserte kurs, inkludert vann sikkerhet og barnepass, og også utdanne folk på humant immunsviktvirus (HIV) / ervervet immunsvikt syndrom (AIDS) forebygging.

betraktninger

Deltakere i førstehjelp trener / instruktør sertifiseringskurs må være minst 16 år gammel og har grunnleggende førstehjelp og HLR-sertifisering ervervet ved å sende en grunnleggende førstehjelp og HLR kurs.

For å lære førstehjelp, bør instruktører være profesjonelle i sin atferd, har sterke kommunikasjonsevner og være tålmodig for å håndtere elever. De bør også være positiv og entusiastisk om emnet.

Førstehjelp instruktør sertifisering innebærer en avgift.

opplæring Organisasjoner

Ulike organisasjoner lære førstehjelp til mennesker som er på ulike kunnskapsnivåer, fra nybegynnere til helsevesenet arbeidstakere med videregående opplæring. Den amerikanske Røde Kors tilbyr en instruktør kurs utviklet av eksperter fra ledende medisinske myndigheter, og klasser kan planlegges til tider og steder for å passe best deltakere. EMS Safety Services har gitt instruktør sertifiseringsprogrammer for mer enn 15 år og bruker de siste HLR retningslinjer.