Fedme flytende diett

August 3

På grunn av den høye nivåer av fedme over hele USA, har overvektige eller vekttap surgeries som fanget bandet prosedyren og mage bypass blitt svært vanlig. Etter fedmekirurgi, de fleste pasienter gå på en flytende diett for ca 10 til 14 dager. En kostholdsekspert kan opprette en bestemt måltid plan for en privatperson. Men, generelt, innebærer en overvekts flytende diett forbruker lav-kalori væsker, høy proteiner og vitaminer.

Daglige Fluid Krav

Ifølge Penn Bariatric Surgery Program, bør pasienten drikke mellom 48 til 64 oz. av flytende hver dag på væske diett. Les etikettene for noen drikke før du drikker det. For eksempel kan vitamin vann virke som et sunt valg, men det er ofte fulle av kalorier. Anbefalt drikker inkluderer: vann, skummet eller soyamelk, 100% juice, koffeinfri te eller kaffe og sukkerfrie drikkevarer. Unngå å drikke brus. Ifølge Fedme Handling Coalition, kan gassen som produseres av kullsyreholdig drikke faktisk føre til at magen posen å strekke. Hvis du fortsetter å drikke kullsyreholdige drikker, kan du til slutt være i stand til å passe større porsjoner av mat i magen, noe som ville reversere effekten av operasjonen. Også holde seg borte fra alkohol. Den har ingen næringsverdi, og er full av kalorier.

Inkluder Protein Supplements

Ifølge Fedme Handling Coalition, er protein det viktigste næringsstoffet i fedme kosthold. Selv om du ikke kan spise fast proteinrik mat på flytende diett, kan du inkludere protein pulver med lov væsker. Du kan vanligvis finne en rekke forskjellige merker av protein pulver hos din lokale helsekost butikk. Noen populære merkene er GNC 100% Whey Protein og Zero Carb Isopure. Begge disse kommer i en rekke varianter og kan blandes med vann. Hvis du fremdeles er usikker hvilket merke å velge, ta kontakt med helsepersonell.

Inkluder vitamin og mineraltilskudd

For å hindre vitamin og mineral mangler, inkluderer kosttilskudd i din flytende diett. Start med å ta en multi-vitamin supplement. For best absorpsjon, kjøpe en vitamin i tygge form. Det er også viktig å inkludere en kalsium citrate supplement i kosten. Ifølge Penn Bariatric Surgery Program, 1200 til 1500 milligram er anbefalt daglig dose. Dette tillegget kan bli knust og lett tas med væske.

Øv godt drikkevann vaner

Når du har funnet sunne væsker og kjøpt riktig kosttilskudd, begynne å trene gode drikkevaner. For eksempel, når du føler deg full, slutte å drikke. Også alltid drikke drikke sakte for å unngå dumping syndrom. Dette problemet er typisk for overvektige pasienter, og oppstår når mat eller væske inn dine tynntarmen for raskt. Bivirkninger inkluderer kvalme, oppkast, diaré, svimmelhet og svetting. I tillegg unngå å bruke et sugerør å drikke din drikke. Nipper gjennom et sugerør kan føre til at magen posen å overfylle med luft.