Hvordan slutte å spise kjøtt for å miste vekt

November 19

Hvordan slutte å spise kjøtt for å miste vekt


Forbruker en diett med mindre kalorier er en pålitelig måte å gå ned i vekt, blant annet skifte mot en lav-kalori plantebasert kosthold. Du trenger ikke å være et dyr rettigheter aktivisten å sette pris på at animalske produkter har mettet fett og kolesterol som plante mat er mangelfull. Du kan leve uten disse tingene når du prøver å gå ned i vekt, men det er en viktig fordel: siden grønnsaker og veggis-baserte protein har mindre kalorier i forhold til kjøtt, kan du spise samme mengde mat mens de fortsatt går ned i vekt.

Bruksanvisning

1 Klipp ut kalorier fra kjøtt. Selv om slankere versjonene er valgt, det fett som finnes i kjøtt har en høyere andel av mettet fett. Senking Mettet fett fører ofte til høyere bra kolesterol (LDL) nivåer. Siden bare animalske produkter inneholder mettet fett, kutte ut kjøtt har todelt fordel for å bli kvitt disse kaloriene samtidig bli kvitt den mettet fett. Selv Mettet fett ikke har noen flere kalorier enn vanlig fett, har noen fete mange flere kalorier enn samme mengde karbohydrater eller protein. Planteføde, bortsett fra nøtter, frø og olje, ofte har svært lav kalori teller: grønne bladgrønnsaker, selleri, gulrøtter, gulrøtter, blomkål, fennikel, salat løk og paprika er et utvalg av grønnsaker med mindre enn 100 kalorier per porsjon .

2 Bytt ut kjøtt med de riktige tingene. Skifte kjøtt med matvarer som vil være tilfredsstillende og velsmakende, holder ikke kjøtt regiment fra følelsen som en diett og mer som en positiv endring. Siden mange av de matvarer i et plantebasert kosthold har betydelig lavere kalorier, er det mulig å spise masse mens du fortsatt bor på sporet og bor fornøyd. Mange animalske matvarer har vegetariske ekvivalenter som er utformet for å smake lignende mens du fremdeles er rik på proteiner og vitaminer - prøv Morningstar eller Quorn merkevarer. Til frokost, bake opp en Morning Veggie pølse Pattie, som er 80 kalorier, for å erstatte den samme mengden pølse koblinger som inneholder 117 kalorier. En rekke vegetariske kokebøker er publisert med kalori teller for hver oppskrift: plukke opp for en strøm av ideer for å supplere din egen.

3 Sjekk din protein vs karbohydratinntak. En fare for styring bort fra kjøtt er å spise mat som er rikere på karbohydrater og lavere i protein: en tendens som kan øke i stedet for å redusere vekten. Kutte ut overflødige kalorier er målet, så hold deg bevisst på de tingene som du spiser mye uten å føle fornøyd. For mange mennesker, dette er ting som cookies, godteri, iskrem, chips, hvitt brød og smør. Fjern "laster" fra kostholdet ditt, slik at din vekt-tap innsats ikke blir sabotert.