Hvordan å gjøre en Lemon Detox

October 21

Sitron detox diett har blitt svært populær som en måte for å miste vekt og rengjøring giftstoffer fra kroppen. Oppnå og opprettholde god helse går langt utover en 7- eller 10-dagers faste. Men hvis du er i en klemme og er ute etter å felle noen pounds og jumpstart din reise til helse, er sitron detox diett for deg.

Bruksanvisning

1 Sjekk med din lege før du starter et fort. Når du har mottatt all-er-klart fra din lege eller helsepersonell, starte prosessen.

2. Bland sitron, lønnesirup og cayennepepper ned i 8-oz. glass vann. Rør grundig.

3 Drikk seks til 10 glass denne blandingen daglig. Noen argumentere varmt vann og andre argumentere kaldt. Vanntemperaturen er ikke viktig; ingrediensene er nøkkelen til sitron detox rask.

4 Fortsett raskt i 7 til 10 dager, men ikke mer enn 14 dager.

Hint

  • Hvis du aldri har fastet før, er det bedre å jobbe opp til 7 dager sakte. Prøv faste for en dag, deretter en uke eller to senere prøve å faste i to dager. Fortsett prosessen til du er i stand til å faste i hele 7 til 10 dager.
  • Mens detoxing, er det best å hvile så mye som mulig. Prosessen med detoxing tar alle gamle giftstoffer fra dypt inne i kroppen din og trekker dem ut for å kastes. Selv om disse giftstoffene forlater systemet ditt, kan du oppleve tretthet, hud utbrudd og hodepine.
  • En rask ikke rense hele kroppen. Cellene er stadig døende og regenererende hele tiden. Hvis du har vært skyldig i mindre enn sunn mat for det meste av livet ditt, kan det ta tid for alle cellene til å regenerere ved hjelp av ny og forbedret ernæringskilde. Vær tålmodig. God helse skjer ikke over natten.