Senior Citizen Public sikkerhetsarbeid

June 15Pensjonister er aldrende menn og kvinner som representerer en stadig større del av befolkningen, og denne gruppen har noen spesielle behov som følger med det. En av disse behovene er hvordan å forbli trygge, og lærer pensjonister hvordan man skal håndtere krisesituasjoner gjennom offentlige sikkerhetsarbeid.

Brannsikkerhet

En bekymring for pensjonister er brannsikkerhet. Brannfare er en stor risiko for pensjonister, mange av dem røyker, og andre som kanskje ikke kjenner risikoen de skaper i sitt eget hjem. Brannsikkerhet aktiviteter kan lære pensjonister hvordan å kontrollere sine brannalarmer, lære tips om iført de riktige klærne for matlaging, og gir råd for hvordan å stoppe varmeovner fra forårsaker utilsiktet branner. Dette kan læres gjennom eksempler, foredrag, og pensjonister kan bli bedt om å gå gjennom et rom for å identifisere alle potensielle brannfare etter at utdanningen delen er over.

Winter Safety

På steder hvor vintrene har harde temperaturer og tung snø, er det viktig at pensjonister være forberedt med kunnskap om hvordan å få av i nødstilfeller. Pensjonister bør læres hva slags utstyr de skal ha på hånden (snøfreser eller spade), og akkurat hva de skal fylle opp med. For eksempel, hvis eldre har en elektrisk rekkevidde og strømmen går ut bør de ha annen mat på hånden som ikke krever strøm for å lage mat. Å ha en fasttelefon for å ringe etter hjelp, eller sette opp et system på forhånd i tilfelle seniorer trenger hjelp fra venner eller familie er også viktige temaer som disse aktivitetene kan dekke.

storm Sikkerhet

Orkaner og tornadoer ikke diskriminere for pensjonister, så det er viktig at de lærer å holde trygt i tilfelle av ekstremvær. Storm øvelser, slik som forutsatt riktig posisjon og være trent til å identifisere trygge steder i husene sine. Foredrag fra brannvesenet og offentlige sikkerhetspersonell vil kunne danne basis, og etter at seniorer kan stille spørsmål om sine egne hjem og hvor et trygt sted ble funnet. En gjennomgang av et hus eller pensjonisttilværelse samfunnet kan fungere til å faktisk vise seniorer den slags farer de bør se etter i tilfelle av ekstremvær.

fall Prevention

Falls er farlig for alle, men for pensjonister Fossen er en enda større fare. Mange sykehus og offentlige helse avdelinger har programmer for å øke bevisstheten om seniorer fallende, og om planene de kan sette på plass for å hindre fall eller få hjelp i tilfelle av et fall. Alltid bære en mobiltelefon for eksempel, eller å sette en tid hver dag at noen skal komme og se i på senior å kontrollere at alt er i orden. Enkle hjem forbedringer som fjerner glatte tepper og rot kan også bidra til å forebygge fall, som oftest finner sted i hjemmet.